Joakim tog första jackpotten

Vann 177 979 kronor

NYHETER

Sent på kvällen den 4 september blev Bingospelaren Joakim plötsligt 177 979 kronor rikare då han spelade nya Bingospelet Nian.

Foto: Istockphoto.com

Den 1 september drog tre helt nya spel igång på svenskaspel.se. Riktigt populärt är Nian, som är en mönsterbingo. Här gäller det att pricka in rätt rutor, så att 18 rutor bildar mönstret av en nia. På varje bricka är rätt rutor markerade med en annan färg, så du ser enkelt vad som krävs för Bingo. Fyller man nian inom 44 dragna nummer tar man hem jackpotten, som alltid är minst 9 999 kronor.

På fyra dagar hade jackpotten stigit till hela 177 979 kronor. Och Bingospelaren Joakim hade Fru Fortuna på sin sida då han var den första som kammade hem den eftertraktade jackpotten.

Drömmar i chatten

Nian är öppet för spel varje dag mellan 14.00 och 17.00 och 21–24 Under förmiddagen, då jackpotten ”bara” var 126 000 kronor drömde Bingospelarna sig bort i chatten.

Dennis hade gjort en jordenruntresa för vinsten, Kristina hade byggt en vinterträdgård till huset och Pernilla hade köpt en bil om hon hade blivit den lyckliga vinnaren.

Bingospelaren Eva tänkte på sina fyrbenta vänner:

”Jag hade skänkt en del till katthem.”

Och Sara tänkte också på någon annan:

”Jag hade överraskat min sambo med en resa dit han vill åka.”

Jackpotten gick ut klockan 23.24 igår kväll och i morse var det många Bingospelare som undrade vem den lycklige vinnaren var:

”Lyckogubbe!” konstaterade Ellinor glatt.

Det spekulerades även en hel del om vad Joakim gör nu.

”Han har nog åkt på en jordenruntresa i dag.” skrev Sara.

Rigmor var av en annan uppfattning:

”Han kanske åker runt till alla spelare och bjuder på smörgåstårta.”

Var än Joakim befinner sig kommer han nog aldrig glömma onsdagen den 4 september 2008.

ARTIKELN HANDLAR OM