Förvandlades i direktsändning

Så blev halloween på BingoLive

1 av 2 | Foto: Svenskaspel.se
Markus Trautmann tillsammans med make up-artisten Jennie Wiklund och chattvärden Annette Östrand.
NYHETER

I helgens webbsändningar var det Halloween-tema så att det stod härliga till. Bland annat fick tittarna se hur programledarna förvandlades till häxor och läskiga grottmän.

I helgen var det som vanligt webbsändningar på BingoLive. Men som vanligt var det ändå inte. För hur såg programledarna egentligen ut?

I sann Halloween-anda spökade de så klart ut sig. I direktsändning kunde tittarna se hur Markus Trautmann förvandlades till något som var långt från sitt snälla jag.

– På Radio BingoLive händer allt live, berättar han.

Ni blev sminkade av make up-artisten Jennie Wiklund . Föreställde ni några speciella karaktärer, eller var ni bara allmänt läskiga?

– Det blev en snorig grottman som fått stryk av mig och Annette fick en mer traditionell look som häxa. Att vi blev sminkade i direktsändning kändes som en surprice. Vi visste inte alls vad jag skulle bli sminkad som.

Vad tyckte tittarna?

– Några tyckte att jag såg bättre ut som grottman medan andra tyckte jag såg läskig ut, säger Markus Trautmann och skrattar. Eftersom Jennie är både frisör och make up-artist så passade flera tittare på att ställa frågor om smink och hår.

Det var inte första gången Markus Trautmann föreställde någon annan under halloween. Då han blir bjuden på halloween-fest spökar han alltid ut sig. Förutom att programledarna var utklädda blev det en hel del snack om smink, hår och annat som har med halloween att göra.

Var det några speciella tävlingar?

– Vi hade tävlingar i både chatten och i direktsändning via telefon. Och temat på frågorna var naturligtvis extra läskigt.

Berätta om ett roligt minne från halloween.

–Jag och en kompis var utklädda till siamesiska olycksbröder på en halloweenkryssning för några år sedan. Det var verkligen en utmaning och sitta ihop en hel kväll. Men vi gjorde succé både på dansgolvet och bland passagerarna.

Den 15 november är Markus Trautmann tillbaka i rutan på BingoLive. Vad som händer då återstår att se. Men som alltid är sändningarna späckade med tävlingar och andra roliga överraskningar. Slå på datorn mellan 19.00 och 21.00 så får du se vad som händer.

ARTIKELN HANDLAR OM