Aftonbladets Bingoskola

Så enkelt kommer du igång

NYHETER

Det är enkelt att börja spela Bingo.

Och du behöver inte ens lämna hemmet!

Foto: Istockphoto.com

I dag börjar Bingoskolan på aftonbladet.se/bingo. I tre steg lär vi dig hur du kommer igång att spela Bingo.

Spelkonto

På BingoLive på svenskaspel.se finns ett flertal olika bingospel att välja mellan. För att kunna spela BingoLive på svenskaspel.se eller på aftonbladet.se/bingo, behöver du skaffa ett Spelkonto* hos svenskaspel.se.

Det kostar inget att vara kund, du förbinder dig inte till något och du väljer själv hur mycket eller lite du vill spela.

Svenska Spel har en Spela Lagom-policy, och bland annat innebär detta att du inte kan spela Bingo eller Lotter för mer än 1 000 kronor per dag.

Så blir du kund

Klicka på knappen ”Bli kund!”, som ligger längst ner i Bingofönstret. Följ de enkla instruktionerna och fyll i dina personuppgifter i tre snabba steg. Dina uppgifter registreras på en gång.

I andra steget av registreringen får du ett spelkortsnummer. Här väljer du även en personlig kod för säker inloggning till spelen. Inom någon minut skickas även Spelkortsnumret till din e-postadress.

När registreringen är slutförd får du ett e-post med ditt nya Spelkortsnummer och då kan du sätta in pengar på ditt nyskapade Spelkonto. Det gör du via ditt bankkort eller din internetbank.

Nu är det klart att börja spela!

Inom ett par dagar får du ett spelkort hemskickat med posten. Här finns ytterligare information. Har du frågor kan du alltid kontakta Svenska Spels kundservice, som är bemannad dygnet runt.

Gillar du spel och tävlingar ska du kolla in BingoLive på måndag. Du kommer att få uppleva något unikt.

FAKTA

*För att skaffa spelkonto krävs att du är 18 år, folkbokförd i Sverige och inte har förvaltare eller är försatt i konkurs.