Femman segrade i den fjärde omröstningen

Spela Bingo för fem kronor

NYHETER

I den senaste omröstningen på BingoLive på svenskaspel.se och aftonbladet.se/bingo stod Bingospelet Femman som segrare. Femman fick hela 70 procent av rösterna och är nu öppet för spel.

Nu är det spelarna som bestämmer innehållet på BingoLive. Genom omröstningar är du med och påverkar vilka spel som ska starta. I den senaste omröstningen vann Femman över Krysset.

Femman är en klassisk Bingo. Den som först fyller två rader på Bingobrickan tar hem potten. För att ta hem jackpotten, som alltid startar på 555 kronor, ska två rader fyllas inom 29 dragna nummer.

En bricka på femman kostar passande 5 kronor och spelet är öppet 07.00–01.00

Sedan den 24 november är det Bingospelarna som bestämmer innehållet på BingoLive. Genom omröstningar kan just du vara med och påverka vilket spel som ska öppna upp, vilka vinster som ska tävlas ut i chatten och vilket tema chattfrågorna ska ha. Fram till den 14 december kan du göra din röst extra hörd.

Fler omröstningar

Just nu pågår en omröstning om vad som ska tävlas ut i kvällens chattävling. En lyxmiddag eller ett gymkort? Du bestämmer. Du kan rösta genom att klicka här. Omröstningen pågår till 16.20.

Senare under kvällen kommer spelarna även få rösta fram vilket tema kvällens chattfrågor ska ha. Passande nog handlar kvällens frågor antingen om mat och dryck eller sport.

Chattävlingen hittar du i Femman senare i kväll.