Grannarna trodde det var slagsmål

”Hon skrek fruktansvärt högt”

NYHETER

Tommy Westerlund bad sin fru Annika att sätta in pengar på spelkontot. Hon passade samtidigt på att skrapa en Trisslott.

– Hon skrek något fruktansvärt!

I snart fyra månader har familjen Westerlund från Landskrona väntat med spänning. Lördagen den 20 december vinner de minst 1,2 miljoner på Triss Månadsklöver i direktsändning på TV4.

– Vi är världens lyckligaste och vi kan inte bli besvikna.

Hur är det med nerverna?

– Det är en pärs, säger Tommy Westerlund och skrattar. Nerverna är utanpå kroppen och det blir med största sannolikhet frugan som skrapar. Hon har bättre tålamod och blir inte lika nervös som jag, fortsätter han. Men det är bara att bita ihop. Planet mot Stockholm lyfter på fredagsmorgonen.

Den 25 augusti stod Annika Westerlund och strök kläder. Familjen skulle åka till Grekland två dagar senare. Tommy Westerlund bad henne att hjälpa honom fylla på pengar på hans spelkonto på svenskaspel.se.

– Jag hade tänkt tippa på Bomben. Hon hade lite svårt att slita sig från strykningen men tillslut gick hon med på att hjälpa mig med överförningen.

Då hon ändå satt vid datorn passade Annika Westerlund på att skrapa en Trisslott.

– Hon skrek något så fruktansvärt, så jag trodde att hon hade ramlat och slagit sig.

Tommy Westerlund tog sig snabbt till datorn. Ingen av dem kunde tro att det var sant. Annika Westerlund hade skrapat fram tre klöversymboler.

– Jag började också att skrika. Grannarna kom inspringandes eftersom de trodde att det var slagsmål på gång, skrattar Tommy Westerlund.

Har ni funderat på vad ni vill göra för vinsten?

– Vi båda älskar att resa. Och vi funderar på USA. Men sedan har vi inte hunnit tänka mer. Jag har i alla fall inte förstått detta än.

På lördagsförmiddagen vet Tommy och Annika om de får pippi och öppnar en riktig skattkista.

ARTIKELN HANDLAR OM