Hårda takter på BingoLive

Testa Bingo Rock'n'roll

Foto: AP
NYHETER

Nu rockar det ordentligt på BingoLive på svenskaspel.se. Variantbingot Rock n´ Roll är öppet varje dag och har en garanterad jackpott på 666 kronor.

Under december hade aftonbladet.se/bingo i samarbete med BingoLive på svenskaspel.se en egen julkalender. Temat var rock'n'roll. Varje lucka innehöll biljetter till utsålda konserter. Bland annat till de båda ikonbanden Metallica och AC/DC.

Nu tar rocken ännu ett steg in i Bingons värld. På BingoLive kan du spela Rock'n'roll varje dag mellan 13.00 och 01.00.

Rock'n'roll är ett variantbingo med fem deldragningar och därmed fem vinstchanser. I den första deldragningen får du Bingo på en vågrät rad eller en lodrät rad. I den andra deldragningen på två vågräta rader, i den tredje på tre vågräta rader, och så vidare.

I den femte och sista deldragningen är det även jackpotten som står på spel. För att ta hem deldragningen krävs en full bricka. Fyller du dessutom din bricka inom 57 dragna nummer, ja då är jackpotten din.

Jackpotten startar alltid på 666 kronor. Spelet är öppet varje dag 13.00–01.00. Rock'n'roll ger dig många vinstchanser och chans till höga potter.

Så keep on rockin...

Spelkonto

För att kunna spela BingoLive på svenskaspel.se eller aftonbladet.se/bingo behöver du ett Spelkonto. Det skaffar du genom att klicka här. Följ instruktionerna och inom ett par minuter är du redo att spela.

Har du redan ett spelkonto kan du spela direkt här på aftonbladet.se/bingo.

Testa Glitterbingo redan i dag. Kanske blir du nästa stora vinnare!