Christel bjöd barnen till Ayia Napa

Vann jackpott på 195 573 kronor.

NYHETER

Christel Taeng Sörstrand spelade 200 kronor varje månad och plötsligt gav det utdelning. Hon kammade hem 195 573 kronor på Glitterbingo och kunde bjuda barnen till semesterparadiset Cypern.

Foto: AFTONBLADET BILD
Ayia Napa ligger på paradisön Cypern som brukar kallas "Afrodites ö". Det är ett populärt resmål för svenskar på semester.

– Jag blev jätteförvånad när jag vann men det kändes väldigt bra, berättar Christel Taengh Sörstrand. Jag gick upp till svärmor och hon bjöd på champagne. Så vi firade direkt!

Christel Taengh Sörstrand bor med sin man och fyra barn i den lilla staden Allingsås i Västergötland. Hon spelar Bingo och Lotto med jämna mellanrum på svenskaspel.se. I början av juni vann hon plötsligt en jackpott på 195 573 kronor.

Hon bokade direkt en semesterresa för sig och sina två äldsta barn. De är 15 och 11 år gamla och tillsammans åkte de en vecka till grekiska semesterparadiset Ayia Napa på Afrodites sagoö Cypern i östra Medelhavet.

– Det gäller att passa på. Och det var underbart skönt att ta semester och resa bort! Jag lämnade mannen och de två yngsta barnen hemma. Ayia Napa var så vackert och det var en bra semester.

Resten av vinsten planerar Christel att plöja ner i det stora byggprojekt familjen har startat hemma i Allingsås.

– Vi håller på att bygga ut huset, så de här pengarna kom som en skänk från ovan. Det var verkligen i rättan tid – de behövs. Att bygga ut så här kostar mycket pengar, berättar Christel.

Kommer du att öka ditt spelande nu när du vunnit?

– Nej det tror jag inte. Sluta spela Bingo kommer jag inte göra – vem vet, det kan ju hända att man vinner ännu mer nästa gång, säger hon och skrattar.

Lina Thorén, Minimedia