Ulrikas vinst räcker i 25 år

”Det är svårt att greppa”

NYHETER

I 25 år framöver kan Ulrika Jansson, 48, se fram mot 10 000 kronor extra i månaden. Lördagen den 29 november skrapade hon Triss i tv.

– Det känns helt otroligt!

Foto: Sören Andersson

På lördagsförmiddagen den 29 november var det Ulrika Janssons tur att skrapa Triss Månadsklöver i TV4-studion, skriver svenskaspel.se i ett pressmeddelande.

När det första skrapet av två var över kunde Ulrika Jansson konstatera att hon plockat en lott med det högsta antal år som går att skrapa fram. Hennes ekonomi får ett rejält uppsving de närmaste 25 åren. När det andra skrapet var avklarat stod det klart att hon får 10 000 skattefria kronor extra varje månad. En vinst på sammanlagt tre miljoner kronor.

– Det känns helt otroligt och väldigt svårt att greppa.

Mexicoresa

Ulrika Jansson älskar att resa. Även om det bara har gått ett par dagar vet hon i alla fall en sak hon kommer att unna sig.

– Det blir nog en långresa, kanske till Mexico

Ulrika Jansson kommer från Helsingborg och jobbar som förskolelärare och pedagog. Ett jobb hon trivs alldeles utmärkt med.

– Den ena dagen är aldrig den andra lik och det finns massor med spännande utmaningar varje dag, säger hon i pressmeddelandet.

ARTIKELN HANDLAR OM