Krysset slog Nian

Spelarna bestämmer på BingoLive

NYHETER

I den andra spelomröstningen var det Krysset som kammade hem flest röster från spelarna. 59 procent tyckte att Krysset verkade roligast. En garanterad jackpott på minst 25 000 kronor har du chans att vinna de närmste dagarna.

Foto: Sara Ringström

Från och med i måndags är det spelarna som bestämmer vad som ska hända på BingoLive på svenskaspel.se. Genom omröstningar bestämmer de vilket spel som ska öppna, vad de vill ha för tema i frågetävlingarna och vilka priser som ska delas ut. Till och med den 14 december har du chans att vara med och påverka BingoLive.

Senaste omröstningen avslutades på torsdagsmorgonen. Slaget stod mellan Bingospelen Krysset och Nian. Med 59 procent av rösterna var det Krysset som tog hem segern.

Krysset är ett mönsterbingo. Här startar jackpotten alltid på 25 000 kronor. För att ta hem den ska du fylla dina nio rutor som bildar ett kryss (X) inom 44 dragna nummer. De nummer du ska hålla tummarna för på just din Bingobricka är markerade med en mörkare färgnyans. En bricka på Krysset kostar 18 kronor och spelet är öppet torsdagen den 27 november till söndagen den 30 november 10.00–24.00.

Nu pågår en omröstning där spelarna bestämmer vilket tema de vill ha på kvällens frågor i chattävlingen. Du kan välja mellan galna vetenskapsmän, både från verkligheten och från filmens värld, och svenska nobelpristagare. Du kan rösta genom att klicka här.

Passa på att göra din röst extra hörd!