Glitterbingo vann omröstningen

Minst 100 000 i jackpott

NYHETER

Måndagen den 24 november startade BingoLives nya satsning där du som spelare bestämmer innehållet på Bingosajten. Genom omröstningar på BingoLives startsida kan spelarna bestämma både spel, priser och chattfrågor.

Foto: Malin Arnesson

Från och med den 24 november och tre veckor framåt röstar spelarna om vad som ska hända på BIngoLive. De första omröstningarna är nu avgjorda.

Den första omröstningen startade redan i söndags och då var det upp till spelarna att bestämma om de ville att Glitterbingo eller Tio Laxar skulle öppna upp på nytt. Och vinnaren blev Glitterbingo. En klar majoritet, 77 procent, röstade på Glitterbingo.

Glitterbingo är ett klassiskt Bingospel där det gäller att fylla en vågrät rad på brickan. Den som först fyller raden får Bingo. Gör någon det dessutom inom nio dragna nummer följer jackpotten med. Jackpotten startar alltid på 100 000 härliga kronor. En bricka kostar 15 kronor.

Glitterbingo är öppet 18.00 – 01.00 tisdagen den 25 november och onsdagen den 26 november. I samband med spelet håller chattvärdarna i tävlingar där du kan vinna en blombukett eller 20 påsar blomfrön.

Ny omröstning

På torsdag kväll startar ett nytt spel. Vilket det blir, ja det bestämmer du. Du kan välja mellan Krysset och Nian. Spelen är olika former av mönsterbingo. Krysset är ett nytt spel och här gäller det att fylla ett kryss för att få Bingo. Gör du det dessutom inom 25 dragna nummer tar du hem jackpotten på minst 25 000 kronor. En bricka kostar 18 kronor.

Nian startade den 1 september och har gett många vinnare riktigt härliga storvinster. Magnus J är den som tagit hem den högsta potten. Den 19 oktober vann han hela 464 138 kronor.

För att ta hem jackpotten på Nian gäller det att fylla mönstret av en nia inom 44 dragna nummer. En bricka kostar nio kronor och jackpotten startar alltid på 9 999 kronor.

Från och med i morgon, den 26 november, fram till torsdag morgon röstar du fram vilket av spelen som ska starta på torsdag.