Britt-Inger vann 14 561 kronor

”Hon kanske redan sitter på planet”

NYHETER

Måndagen den 24 november var det många som var ute efter Sjuans jackpott som låg på mer än 14 000 kronor. Tillslut var det Bingospelaren Britt-Inger H som drog det längsta strået.

Foto: Mats Strand

Jackpottjakten på Sjuans Bingo var i full gång under måndagen. Men det var en ganska envis pott. Klockan 16.26 gav den dock vika. Bingospelaren Britt-Inger H väntade bara på att nummer 35 skulle dras. Och på det 26:e draget kommer äntligen rätt boll och Britt-Inger H kammar hem hela 14 561 kronor.

I chatten var det tyst från Britt-Ingers håll. Och det kanske inte är så konstigt. För 14 000 kronor skulle nog kunna förstumma många.

Kanske får familjen lite extra julklappar i år. Eller så blir det en resa. Claes, som var spelets chattvärd, var inne på det senare alternativet.

”Hon kanske redan är på planet till Kanarieöarna eller nåt.” skrev han i chatten.

Sjuan startade självklart om med en ny jackpott och kanske blir du nästa glada vinnare.

Sjuan är ett mönsterbingo där det gäller att pricka in mönstret av en sjua. Gör du det dessutom inom 27 nummer tar du hem jackpotten. De åtta rutorna som bildar mönstret av sjuan är markerade med en mörkare färgnyans, så du ser enkelt vilka nummer du ska hålla tummarna för.

Sjuan är öppet för spel varje dag mellan 01.00 och 19.00. En bricka kostar sju kronor.

Spela här

För att kunna spela BingoLive på svenskaspel.se eller aftonbladet.se/bingo behöver du ett Spelkonto. Det skaffar du genom att klicka här. Följ instruktionerna och inom ett par minuter är du redo att spela.

Har du redan ett spelkonto kan du spela direkt här på aftonbladet.se/bingo. Skrolla bara lite längre ner på sidan.