Spela bingo på aftonbladet.se

NYHETER

Aftonbladet.se erbjuder nu nätbingo i samarbete med svenskaspel.se.

Läsarna får möjlighet att spela bingo direkt på Aftonbladet.se.

– Vår sajt är stor och folklig och det är en bra service mot läsarna att kunna erbjuda bingospel, säger Anders Berglund, försäljningschef för Aftonbladet Nya Medier.

Nätbingo har blivit ett allt mer populärt folknöje i Sverige med 100 00-tals aktiva spelare. Många lockas av möjligheten att spela ett spännande bingospel samtidigt som man chattar och hittar nya vänner i bingorummet.

Aftonbladet inleder nu ett samarbete med svenskaspel.se som innebär att läsarna kan spela nätbingo via Aftonbladet.se. På bingosajten finns det också artiklar om fenomentet bingo, bland annat berättelser om spelare som vunnit.

Låga insatser

– Nätbingo har blivit väldigt uppskattat på stora tidningssajter runt om i världen. Nu kan Aftonbladet också erbjuda det här till sina läsare tack vare ett samarbete med svenskaspel.se, säger Anders Berglund.

Insatserna är låga på svenskaspel.se nätbingo, ett bingospel kostar från två kronor. Du kan välja mellan ett antal olika spel och spela mot andra eller spela själv.

En bidragande orsak till nätbingons popularitet är möjligheten att chatta. Många träffar nya vänner i bingorummet.

FAKTA

Så spelar du

Befintliga kunder: Logga in i spelarfönstret som vanligt. Klart att spela på en gång.

Nya kunder: Skapa ett konto på svenskaspel.se. Följ de enkla instruktionerna och ditt spelar konto skapas. Kontot är gratis och du väljer själv hur mycket du vill sätta in på ditt konto.

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM