Skrapade fram 850 000

Vinnare vecka 9

1 av 5
Padmaraju Raju
NYHETER

Under vecka 9 har fem lyckliga vinnare skrapat Triss i tv. Sammanlagt blev det 850 000 kronor. Vinnarna ska bland annat renovera hus och ge sig ut i världen på resor.

Måndag 25 februari 2008

För de 50 000 kronor som Padmaraju Raju från Örebro skrapade fram ska det resas. Gärna till Malaysia eller Singapore.

Padmaraju är 60 år och jobbar med utbildningar på ESAB, som är ett svetsföretag. På fritiden tycker han om att fisk

Med till studion följde Padmarajus sambo Selvanayagi.

Nya renommé i Örebro sålde dagens vinstlott.

Tisdag 26 februari 2008

Linda Johansson från Karlskoga tog med sig kusinerna Hanna och Jenny. De fick se på när hon skrapade fram 100 000 kronor i tv-studion. Vinsten delar de på alla tre. Farmor gav dem Trisslotter i julklapp och de bestämde att de skulle dela lika på pengarna om någon vann stort. Kan man tro att det blir en del shopping nu?

Linda som är 19 år arbetar till vardags som administratör på Tele2. På fritiden tycker hon om att måla och skriva, och gärna teckna i blyerts svartvitt. Hon umgås ofta med sina vänner och fikar gärna.

Prix Stormarknad i Karlskoga sålde dagens vinstlott.

Onsdag 27 februari 2008

Susanne Johansson från Kungshamn blev överlycklig då hon skrapade fram 300 000 kronor. Lika glad blev maken Bertil, som var med till studion.

Susanne är 48 år och arbetar som handläggare inom kommunen Sotenäs. Utanför arbetet är hennes passion inredning och design. Hon ändrar gärna om i det egna hemmet. Hon tycker om att promenera och har nyligen börjat träna på gym.

För dagens vinst ska familjen ha roligt! Först och främst ska de åka till Thailand. För hela vinstsumman blir det kort och gott upplevelser.

Gewerts Bokhandel AB i Kungshamn sålde dagens vinstlott.

Torsdag 28 februari 2008

Mickael Carlsson ,43, kommer från Fjugesta. Han jobbar som stenmontör, vilket innebär att han sätter fast sten på bland annat murar och fasader.

Jobbet är hans främsta intresse. Tidigare ägnade han sig åt dart, men det har han nu slutat med.

För dagens vinst, som blev 300 000 kronor ska han ta med sig barnen och åka till värmen.

Fredag 29 februari 2008

Ilona Wistrand, 71, reste från Rolfstorp i Halland och skrapade fram 100 000 kronor i tv-studion i Stockholm. För de pengarna ska hon ordna med det nya huset som hon och maken Rolf nyss flyttat till. Bland annat ska det bli ett nytt uterum.

Innan Ilona gick i pension var hon egenföretagare inom containerbranschen. I dag ägnar hon sin tid åt att laga mat och baka. Hon tycker även om att lösa korsord och självklart pyssla med det nya huset.

Maken Rolf följde med till studion.