Annons / kommersiellt innehåll
Partyhacks.jpg

7 party hacks vi älskar

Julen närmar sig med stormsteg och årets kanske största festsäsong är igång. Det vankas julbord, julafton, nyårsafton och andra festliga kalas för att fira året som gått och året som kommer. Har du kanske inhandlat en klänning i sista sekund som inte helt sitter som den ska? Eller ska du ge dig på de 12cm höga klackarna för första gången och är osäker på hur de kommer gå? Du kan vara lugn. Vi har listat grymma tips på hur du klarar festsäsongen ännu bättre.

Vikbara ballerinaskor löser klack-problemet!

Klockan börjar närma sig midnatt och fötterna börjar bli tunga och klackarna på 10cm känns nu riktigt jobbiga. Vad gör du? Jo, du plockar upp dina vikbara ballerinaskor från väskan och fortsätter att dansa natten lång.

Köp här!

Fashion tape - dölj det som inte ska visas

Inser du när du fått hem drömklänningen att den är för urringad? Du kan vara lugn. Med hjälp av denna diskreta osynliga tejpen visas ingenting som inte ska visas.

Köp här!

Party Feet Invisible Gel Heel Cushions - slipp ömma fötter

Ömma fötter efter en lång party kväll är ofta ett återkommande problem som är irriterande. Här är lösningen:

Köp här!

DHC Blotting Paper - magisk papper för att fräscha upp huden på 2 sek

Ska du iväg efter jobbet och har glömt sminket hemma? Då kan du fräscha upp huden snabbt med DHC Blotting Paper. Det naturliga papperet absorberar överflödig talg och ger din hy en matt finish på 2 sekunder. Perfekt att alltid ha i väskan!

Köp här!

MAC Cosmetics: Prep + Prime Fix = hudens räddare i nöden

En annan grym produkt som vårdar din hud under dagen är MAC Cosmetics: Prep + Prime Fix. En fuktande ansiktsspray och primer i ett som fixar till din make-up och friskar upp huden på samma gång. Att känna sig ofräsch i ansiktet är ett minne blott med denna produkten!

Köp här!

DEO WIPES - för dig som ständigt är på farten

Var förbered vart du än är med dessa Deo Wipes från Lavilin. Deo Wipesen friskar upp din hud med en gång och har en långvarig effekt på hela 12 timmar. Perfekt på jobbresan eller efter att du behövt springa till bussen!

Köp här!

Att alltid ha hemma - var förbered som en riktig super gäst!

Klockan är 7 en fredagskväll och du blir helt plötsligt sista minuten bjuden på en middag. Problemet är att du inte har någon gå-bort-present liggande hemma. Ett smart tips är att köpa hem ett par doftljus som du alltid kan ta fram i en nödsituation. Dessa från Voluspa doftar ljuvligt och kostar heller inte skjortan! Perfekt ge-bort-present och finns dessutom flera olika dofter och design!

Köp här!