Annons / kommersiellt innehåll
Julklapp pappa-2.jpg

De bästa julklapparna till pappa i 2019

Letar du efter en julklapp till pappa? Pappor kan vara ganska knepiga att köpa något till eftersom att de ofta “har allt” men självklart är din pappa värd en fin julklapp i år. För att göra julklapps letandet lättare har vi samlat de bästa julklapparna till alla pappor i 2019 under.

Ralph Lauren mössa

Sverige är ett kallt land, så en fin mössa är alltid ett säkert kort. Denna mössan från Ralph Lauren är dessutom en riktig klassiker som passar till alla.

Kolla in Ralph Lauren mössan som finns i 5 olika färger

Trådlösa hörlurar från Apple

Att ge bort ett par trådlösa hörlurar är en väldigt fin julklapp. Vill du skämma bort pappa lite extra i år tycker vi att du skall slå till på ett par från Apple.

Spana in Apple Airpods hörlurarna till ett riktigt bra pris

Eltandborste från Oral B

Män kan ofta inte få nog av elektronikprodukter. Så vad är då bättre än att ge bort en sprillans teknisk eltandborste från Oral-B?

Kolla in ett stort sortiment av Oral-B tandborstar

Stekpanna från Le Creuset

Är pappa den personen som står för fin middagarna i hemmet? Om så är fallet är han värd en riktigt bra stekpanna från Le Creuset som dessutom är kända för sin fantastiska kvalitet!

Kolla in den praktiska pannan

Nespresso maskin

Ge pappa mer lyx i vardagen genom att ge bort en kapselmaskin från Nespresso. Nya Essenza Mini tar nästan ingen plats och ger pappa god kaffe på bara några sekunder.

Köp maskinen till bästa pris här

FIFA 20

Kanske delar du och pappa ett stort intresse för fotbolls tillsammans? Vad är bättre då än att ge bort nya FIFA 20 spelet. Här slår du två flugor i en smäll och ger pappa något han tycker + att det är någonting ni kan njuta av tillsammans!

Köp Fifa 20 NU!

Korthållare från Tiger of Sweden

Denna stilrena plånbok från Tiger of Sweden är tillverkad i äkta läder och har plats till fem olika kort.

Du hittar korthållaren här

Strumpor från Happy Socks

Få pappa att piffa upp stilen med ett par färgglada strumpor från Happy Socks. Happy Socks säljer just nu en presentbox med 4 olika sockar i som piffar upp vilken outfit som helst. Välj mellan olika färger och mönster!

Se presentboxen här

Pyjamas från Calvin Klein

Pyjamas är mysplagget som ägnar sig perfekt åt julen. Ge pappa ett mjuktpaket som han använda med en gång. Denna fina från Calvin Klein

Klicka hem pyjamas innan det är för sent

Pulsklocka från Polar

Om din pappa gillar att träna så är en ny pulsklocka en riktigt bra present. Med Polar Vantage M får du sömnavläsning, kalorimätare, stegräknare med mer i en och samma klocka!

Hitta klockan till bästa pris hos Prisjakt
Les også:
Fars dag: presenter till farsdag 2019