Annons / kommersiellt innehåll
Julkalendrar 2019.jpg

Lyxiga och roliga julkalendrar till barn och vuxna

Letar du efter julkalendrar till både barn och vuxna? Julkalendrar är inte längre bara en kalender med chocklad i, utan nu finns det tusentals av olika kalendrar med allt från smink till leksaker i. Ge bort en julkalender till någon du tycker om eller unna dig själv en fin present varje dag innan julafton. Här tipsar vi om våra favoriter!

Kicks julkalendrar

Hos Kicks kan du välja och vracka från ett stort sortiment av olika julkalendrar som innehåller fina produkter i 24 olika luckor. Här hittar du kalendrar från lyxiga varumärken som Jo Malone London, bareMinerals och Kiehls. Unna dig själv eller ge bort till någon som är värd en julkalender fullt av smink eller skönhet.

Kolla in alla kalendrar här!

Åhlens julkalendrar

Åhlens julkalendrar är alltid riktigt populära. Du kan välja mellan flera olika varianter som L'Occitane, Rituals och Depend. Här finns det garanterat någonting för alla smaker och prisklasser.

Kolla in alla kalendrar här!

Bamba julkalendrar

Hos Bamba hittar du massa roliga och fina kalendrar till de allra minsta i familjen. Är Disney Frozen, Paw Patrol eller Disney Cars populärt hemma? Då är Bamba butiken för dig!

Kolla in alla kalendrar här!

Coolstuff julkalendrar

Hos Coolstuff hittar du ett stort sortiment av annorlunda och roliga adventskalendrar. Köp en ölkalender till mannen, en erotisk kalender till flickvännen, en kaffekalender till mamma eller en vertygskalender till pappa. Här finns verkligen en kalender som passar för alla oavsett intressen eller smaker!

Kolla in alla kalendrar här!

Bokus julkalendrar

Bokus har de perfekta julkalendrarna för dig som älskar att läsa. Hos Bokus hittar du flera olika bok-kalendrar där barnen får njuta av ett spännande äventyr varje dag helt fram till julafton.

Kolla in alla kalendrar här!

Les også:
Tips på Julklappar till julklappsspelet för under 100 kr 🎁
Les også:
De bästa julklapparna till pappa i 2019