Annons / kommersiellt innehåll
Nyår.jpg

Fina nyårsklänningar 2020

Nyårafton är kvällen då många vill känna sig extra fina och uppklädda, men det kan vara svårt att hitta den perfekta klänningen. Vi har screenat nätet och hittat 15 klänningar som är perfekta för den stora kvällen - från svarta klänningar till klänningar med paljetter och glitter. Vilken klänning blir din nyårsklänning för 2020?

Den lilla svarta - alltid ett säkert kort

Klänning med vackra spetsdetaljer som funkar till varje fest. Går enkelt att matcha med ett par snygga svarta pumps eller over-knee boots så blir du smashing!

Köp klänningen här!

Varför inte köra klassiskt på nyår? Denna klänningen får du dessutom användning för vid flera tillfällen, så du kör två flugor i en smäll. Vi älskar denna klänningen...

Köp klänningen här!

Ida Sjöstedt designar som vanligt klänningar i en klass helt för sig själv. Med denna klänningen på nyår blir du både söt och snygg på samma gång. Använd "nipple-cover" under klänningen och matcha med ett par snygga pumps i din favoritfärg!

Köp klänningen här!

Svart klänning med spets är en kombi som aldrig slår fel. Denna klänningen är ett säkert nyårskort!

Köp klänningen här!

Den lilla svarta i kombination med paljetter och puffarmar - vad finns det inte att gilla? Med denna klänningen blir du definitivt kvällens fashionista! Matcha med boots som ovan eller med ett par klassiska svarta pumps!

Köp klänningen här!

Nyårsklänning med paljetter och glitter

Vad är mer perfekt för nyår 2019 än en snygg klänning med paljetter och markerad midja? Att den dessutom är glittrig gör hela klänningen perfekt för nyårsafton. Matcha med ett par snygga pumps så är du klar för att ta kvällen med storm!

Köp klänningen här!

Lys upp kvällen lite extra med denna guldiga klänningen från Chiara Forthi. Matcha med stora maffiga örhängen och guldiga klackskor, så är du redo att ta över kvällen!

Köp klänningen här!

Denna perfekta guld klänningen gör dig redo för nyår på en sekund. Med resår i midjan blir din kropp framhävd på bästa sätt och du kan stråla och känna dig självsäker hela kvällen.

Köp klänningen här!

Känn dig som en prinsessa på nyårsafton med denna magiska klänning från Moments New York. Här kan ingenting gå fel!

Köp klänningen här!

Paljettklänning med extra allt - ballongarmar, öppen rygg och rund halsringning. Vill du synas lite extra när klockan blir 12, så är det denna klänning du ska satsa på!

Köp klänningen här!

Långa nyårsklänningar

Magisk klänning med djup rygg i satin-material från Moment New York slår aldrig fel. Toppa med röda läppar så är du nyårs klar!

Köp klänningen här!

Sätt färg på nyår med denna blåa klänningen från Nelly Matcha med ett par maffiga örhängen och ljusa klackar så är du redo för en pang kväll...

Köp klänningen här!

Med denna klänningen blir du garanterat sexigast på nyårsfesten! Finns även i guld.

Köp klänningen här!

Elegant långklänning som passar perfekt till nyårsafton. Matcha med pumps och röda klassiska läppar!

Köp klänningen här!

Nedtonad klänning från Ellos som passar perfekt för dig som inte vill vara alltför uppklädd. Matcha den med stora örhängen och en sotig sminkning.

Köp klänningen här!

HAPPY NEW YEAR !

Les også:
Kläder till julfesten - 10 snygga klänningar från budget till lyx
Les også:
Vinterjackor till herr