Annons / kommersiellt innehåll
Sista minuten julklappar-2.jpg

Sista minuten presenter till julafton

Julafton närmar sig med stormsteg. Är du sent ute och inte hunnit köpa någon present än eller är du osäker på vad du ska ge? Vi har listat presenter som fortfarande kommer fram i tid till julafton.

Sista minuten presenter till julafton

Blommor hem till dörren

Alla uppskattar blommor. Interflora har satt ihop egna buketter till jul med härliga röda rosor tillsammans med röda tulpaner, eukalyptus och mjuktall.

Köp blommor med hemleverans här!

Låt någon lära sig att brygga sin egen öl

Öl är inte komplicerat att brygga själv och består bara av fyra olika ingredienser. Ge bort en ölbryggningskurs i julklapp till någon som älskar öl!

Se alla upplevelser hos Greatdays!

Tidningsprenumeration

Tidningsprenumerationer är en fin present till mamma eller pappa och helt perfekt om du är ute i sista minuten! Välj bland ett stort sortiment av svenska och internationella tidningar hos Tidningskungen.

Se mer hos Tidningskungen

Presentkort på skönhet

Ge bort ett presentkort till den som gillar skönhet hos Bokadirekt. Presentkortet kan användas till frisör, massage, nagelvård och mycket mer.

Köp presentkort hos Bokadirekt här!

Presentkort på hotell

Ge bort en lyxig hotellupplevelse till någon som förtjänar det. Elite Hotels har hotell över hela Sverige och är ett perfekt hotell för weekendresan!

Köp presentkort på hotell!

Ost- och vinprovning

Låt någon njuta av en kulinarisk resa med ost- och vinprovning! Perfekt för personen som älskar lyx och mat.

Se mer hos Ica upplevelser!

Prenumeration på skönhetsartiklar varje månad

Glossybox är den perfekta presenten för alla skönhetsälskare. Varje månad får den lyckliga hem en ny box med unikt innehåll från trendiga varumärken.

Kolla in Glossybox här!