Annons / kommersiellt innehåll
Snygga vinterjackor till herr.jpg

Vinterjackor till herr

I Sverige är vintrarna ofta långa, regniga och kalla och det kan vara svårt att klä sig snyggt. Vinterjackan blir då ett viktigt klädesplagg för att framhäva stilen på bästa sätt. Men det är inte alltid det lättaste att hitta en snygg vinterjacka som desutom är varm och som tål regn. Vi har skannat de bästa butikerna för herrmode och tagit ut 8 jackor som passar för alla smaker och väder.

8 snygga vinterjackor till herr

Lång snygg parkas

sth_1105573-01_Ff_M0032486.jpeg
Gå till produkten

Snygg lång svart parkas med teddyfoder som varmer dig extra gott i vinterkylan. Jackan är förutom varm också vattenavstötande som gör att du även kan använda den tryggt när det regnar ute. Du hittar jackan hos Stayhard!

Köp jackan här!

Klassisk kort dunjacka från Gant

sth_1570217-02_Ff_M0030796.jpeg
Gå till produkten

Gants senaste vinterjacka är en kort dunjacka med luva och justerbar dragsko. I denna jackan blir du både snygg och varm!

Köp jackan här!

Lång trendig rock från Tiger Of Sweden

12APH72CYR_90965432_front.jpg
Gå till produkten

Klassisk snygg rock från Tiger of Sweden får dig att se snygg ut varje dag. Jackan har stängda knappar och är tillverkad i 70% ull och 10% Kashmir, vilket värmer dig de allra kallaste vinterdagarna!

Köp jackan här!

Klassisk dunjacka från The North Face

the-north-face-deptford-down-jacket-t93mjl0c5-asphalt-grey.jpg
Gå till produkten

Den klassiska dunjackan från The North Face är en jacka som går aldrig ur tiden. Detta är en supervarm jacka för de kallaste vinterdagarna. Förutom att den är snygg är den också bekväm, snygg och har bra funktioner! Passar lika gott till vardags som i skidbacken!

Köp jackan här!

Flygjacka i läder

33APS3JI8Y_90814435_front.jpg
Gå till produkten

Flygjacka för den trendiga mannen hittar du från märket: Human Scales. Jackan är fodrad och är tillverkad i 100% läder. I den här jackan blir du snyggast i vinterkylan!

Köp jackan här!

Vadderad parkas från åhkkå

b (1).jpeg
Gå till produkten

Denna parkasen från åhkkå varme både gott för kyliga dagar och har vattenavvisande yttertyg för regna dagar. Jackan har fyra bröstfickor, en innerficka och avtagbar huva! Denna är desutom till riktigt bra pris just nu!

Köp jackan här!

Grön parkas i årets it-färg: grönn

4768180.jpeg
Gå till produkten

Denna mysiga parkas för mysiga vinterdagar kommer från varumärket Elvine. Jackan är tillverkad i lättviktigt material och har vattentätta sömmar. Perfekt jacka för dig som både vill hålla varmen och hålla uppe stilen på samma gång!

Köp jackan här!

Snygg kappa från Filippa K

87AP03GMG6_90844133_front.jpg
Gå till produkten

Kappa från Filippa K i 75% ull håller både varmen och är riktigt snygg. Perfekt för kvällar ute på stan eller till viktiga jobbmöten.

Köp jackan här!