Hade jag rätt eller hade jag rätt...?

Jag tänkte redan när jag stod och lockade håret igår på hotellet inför spelningen i Finspång, att AB:s plötsliga angelägenhet om att få göra en succéuppföljningsintervju efter mitt gig säkert hade att göra med att jag nämnde att Martin skulle komma... Hade jag rätt eller hade jag rätt...?

Intervjuaren började lite försiktigt först med att fråga hur det var med premiären, recensioner osv osv, väldigt korrekt och säkert väldigt ointressant men sen blev han ju tvungen att glida in på ämnet Martin... Ibland är jag väldigt förvånad över att det är så intressant, smygbilder har redan tagits. Nej, jag kommer inte "lätta" mitt hjärta och prata ut om detaljer, har aldrig varit min grej att hänga ut privatlivet, känns bara lite fånigt och högst onaturligt att vara så intim med någon som jag faktiskt inte känner, jag är väl ingen Tom Cruise direkt...

Nu är jag i bussen på väg till Sundsvall, Martin ska åka bort och jobba så han är inte med denna vecka. Nu kanske någon tycker att jag ändå blev detaljerad och intim? Men det känns helt ok när jag själv kan välja vad jag kan skriva, tur att bloggen bara pågår en vecka annars vet ingen hur detaljerat det skulle kunna bli med tiden... Bilder från insidan :-)

Fantastiskt sommarväder, har en skön klänning på mig, sandaler, jag är brun för en gångs skull efter en semester strax före turnén, hör inte till vanligheterna. Med andra ord det är sommar, sommar. 2 musikanter sitter med gitarr i bussen och sjunger och spelar latinomusik, tvåstämmigt väldigt mysigt.

/Hej då från Lena 4+ från Vetlanda
hits