Uggla bodde lite cheap, tycker jag

Idag är man lite trött. Det var partaj igår i Sundsvall. Festivalspelning, så det var inga duetter på scen, lite skönt att köra själv faktiskt, blev lite av den gamla känslan – jag och bandet på turné. Bra spelning, mycket ös, helt slut i vissa låtar, men det blir jag varje gång. Dansa
i neon till exempel, den är en "killer" liksom Lena Anthem.

Om jag fick skulle jag lika gärna falla ihop i en hög på scen, om det hade funnits ett målsnöre att spränga, men det är bara att fortsätta.
Kommer få väldigt bra kondis om ett par veckor... I går firade vi faktiskt av premiären för första gången. Jag och bandet samlade, dricka, snack, ut på lokal, alla dansar. Väldigt kul, lite efterfest på mitt rum t o m, bandet och jag... i säng vid 5 tror jag.

Har ett väldigt schysst och trevligt och snällt band. Supertajta är dom också men så har dom också blivit drillade av Lena 4+ från Vetlanda.

I dag är det Furuvik vi ska till. Vilken härlig sommar det är och kommer bli. Vi njuter och har väldigt kul. Uggla och Darin? Nej, den ser man inte mycket av. Framför allt inte i går då vi var lite utspridda på festivaler. Hörde förresten att Uggla bodde på IBIShotell. 99 kronor natten i Sundsvall, lite cheap tycker jag.

/Hej då från Lena 4+ från Vetlanda
hits