Skönt att koppla av

Hej alla !
igår hade vi vår första lediga dag sedan premiären förra veckan. Skönt att få koppla av och njuta lite av solen och värmen. Lediga idag och imorgon med. Kanske ses i Lidköping på torsdag!

Darin :-)

I bilen - mot Leksand

Hej alla glada :) vi är i vanen just nu påväg till Leksand..vi sitter o lyssnar på Breakaway me Kelly Clarkson den e så braaaa :) man blir så glad hehe..

anyway igår var jag i Gävle :P det var en skön dag..det gick bra på scen och jag badade ute för första gången det här året (flera gånger faktiskt)..härligt! Älskar Gävle..alltid nåt kul som händer när man kommer dit :)

Ses kanske ikväll kram/D

Mot_Leksand

Tack Sundsvall, hoppas vi ses igen!

Darin mot GävleTjabba tjena hallå :P nu är jag på väg till Gävle i vanen.. igår så var jag i Sundsvall och uppträde på festivalen där, det var jätteroligt.. skön publik var det också. ;)
-
Så gårdagen var jättebra och imorse fick jag massa presenter från mina snälla fans som stod utanför hotellet, tack ni är bäst och tack Sundsvall hoppas vi ses igen. :)

kram/Darin

I vanen på väg till Sundsvall

Darin i vanenNu ligger jag i vanen på väg till Sundsvall.. vaknade nyss så ja e lite trött, ska försöka sova lite till snart, vill ju vara pigg och utvilad på Gatufesten ikväll, hehe.. Men först ska jag surfa lite och svara på frågor från fansen på min hemsida, Darin.se.

Ses kanske senare idag. ;)

Kram
/Darin


Finspång here I come

Snart dags för andra spelningen. Det känns jättebra efter premiären, det blev en bra start på turnén och jag ser verkligen fram emot alla spelningar som är kvar, ska bli kul att stå på scenen idag igen. Finspång here I come.

Vi ses! :D

Kram
/Darin


Lite nervöst innan premiären

DarinHej alla glada, har precis soundcheckat och snabbrepat med bandet en sista
gång innan den stora premiären ikväll, knappt två timmar kvar nu. Det är
lite nervöst men väldigt roligt, ska bli hur kul som helst.

Hoppas vi ses nånstans under turnén. :)

Kram /Darin

Snart smäller det

Lång resa hit men är äntligen i Helsingborg. Har repat hela helgen och ser fram emot att få köra igång på allvar. 20.00 smäller det!
Skriver snart igen...

/Darin :)

augusti 2005
ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
hits