Uggla bodde lite cheap, tycker jag

Idag är man lite trött. Det var partaj igår i Sundsvall. Festivalspelning, så det var inga duetter på scen, lite skönt att köra själv faktiskt, blev lite av den gamla känslan – jag och bandet på turné. Bra spelning, mycket ös, helt slut i vissa låtar, men det blir jag varje gång. Dansa
i neon till exempel, den är en "killer" liksom Lena Anthem.

Om jag fick skulle jag lika gärna falla ihop i en hög på scen, om det hade funnits ett målsnöre att spränga, men det är bara att fortsätta.
Kommer få väldigt bra kondis om ett par veckor... I går firade vi faktiskt av premiären för första gången. Jag och bandet samlade, dricka, snack, ut på lokal, alla dansar. Väldigt kul, lite efterfest på mitt rum t o m, bandet och jag... i säng vid 5 tror jag.

Har ett väldigt schysst och trevligt och snällt band. Supertajta är dom också men så har dom också blivit drillade av Lena 4+ från Vetlanda.

I dag är det Furuvik vi ska till. Vilken härlig sommar det är och kommer bli. Vi njuter och har väldigt kul. Uggla och Darin? Nej, den ser man inte mycket av. Framför allt inte i går då vi var lite utspridda på festivaler. Hörde förresten att Uggla bodde på IBIShotell. 99 kronor natten i Sundsvall, lite cheap tycker jag.

/Hej då från Lena 4+ från Vetlanda

Hade jag rätt eller hade jag rätt...?

Jag tänkte redan när jag stod och lockade håret igår på hotellet inför spelningen i Finspång, att AB:s plötsliga angelägenhet om att få göra en succéuppföljningsintervju efter mitt gig säkert hade att göra med att jag nämnde att Martin skulle komma... Hade jag rätt eller hade jag rätt...?

Intervjuaren började lite försiktigt först med att fråga hur det var med premiären, recensioner osv osv, väldigt korrekt och säkert väldigt ointressant men sen blev han ju tvungen att glida in på ämnet Martin... Ibland är jag väldigt förvånad över att det är så intressant, smygbilder har redan tagits. Nej, jag kommer inte "lätta" mitt hjärta och prata ut om detaljer, har aldrig varit min grej att hänga ut privatlivet, känns bara lite fånigt och högst onaturligt att vara så intim med någon som jag faktiskt inte känner, jag är väl ingen Tom Cruise direkt...

Nu är jag i bussen på väg till Sundsvall, Martin ska åka bort och jobba så han är inte med denna vecka. Nu kanske någon tycker att jag ändå blev detaljerad och intim? Men det känns helt ok när jag själv kan välja vad jag kan skriva, tur att bloggen bara pågår en vecka annars vet ingen hur detaljerat det skulle kunna bli med tiden... Bilder från insidan :-)

Fantastiskt sommarväder, har en skön klänning på mig, sandaler, jag är brun för en gångs skull efter en semester strax före turnén, hör inte till vanligheterna. Med andra ord det är sommar, sommar. 2 musikanter sitter med gitarr i bussen och sjunger och spelar latinomusik, tvåstämmigt väldigt mysigt.

/Hej då från Lena 4+ från Vetlanda

Martin får ta hand om mig

På väg till Finspång nu. Sitter i bussen och försöker vila. Trött. Martin kommer till Finspång. Skönt.  Då får han ta hand om mig lite, han var inte med på premiären, skulle bara gjort mig extra nervös...Ska lägga mig lite nu och försöka sova.

/Hej från Lena Philipsson 4+ från Vetlanda

Nu är det över!

Skönt! Nu är det över, nu är premiären avklarad, nu kan man äntligen börja jobba...Jag är lättad. Det gick bra. Bra recensioner (man ligger ju ändå och vänder sig i sängen under natten och undrar vad det ska bli.)
Men vadå lång och ojämn startsträcka? Jag kan ju inte gå på fullt ös från början till slut? Eller hur Marcus? Men tack ändå för 4:an, den gör det lättare att vara en mellanakt...vilket inte är fullt så upphetsande annars.
Håller med om att pausen mellan Uggla och mig var på tok för lång, man lider med publiken när det blir så där. Tack alla ni som var i Helsingborg och öste trots lång kväll och regn!

/Lena

augusti 2005
ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
hits