Viker ut själen - men ingen tittar!

Hm, jag har inte så många psykomailare nuförtiden. Men en som inte fattar att Kapten Klänning var Robert Gustafssons brandmansfigur i "Percy tårar" och är lite arg över allt möjligt, bland annat mitt namn. Jag svarar inte.
Annars bara några vanliga arga och förutsägbara som jag ignar drygt.
Jag har inte så många fanmailare heller för all del.
Eller skojmailare.
Jag är som ett glas vatten.

Övrigt:
Jag är extremt besviken över att Expressen tagit bort bloggtoppen bland deras skribenter.
Vilken tur att jag hann tjafsa om det i mitt tv-program i kväll.
Det var extremt roligt/deppigt/skruvat att se att bara 78 personer typ på en hel dag ville läsa vad Kai Martin hade på hjärtat. Liksom här viker folk ut sina själar - och ingen vill titta! (Eller så var det kanske just det som de inte gjorde och därför vill ingen läsa?)
Speciellt brukade jag finna det oerhört roligt att ropa ut "Nu har Lars Lindström haft 172 besök! 172! Gunilla Bodrej: 44! 44!" på redaktionen. Det var min mest besöka sida - själva bloggtoppsidan. Hysteriskt sorglig och rolig på samma gång. Det drabbade liksom ingen fattig.
Det är över nu.
Tyvärr.
Jag antar att hela trevliga ärlighetsgrejen var genant för de skribenter som lanseras som stora.
Själv skulle jag inte heller vilja ha mina siffror offentliga.
Då skulle jag börja bry mig om hur många besöka det är och..tja jag är stressad så det räcker ändå (men jag hade alltid fler än Linda Skugge noterade jag med viss barnslig glädje).
Men alltså, jag säger verkligen inte att jag är så mycket roligare än, säg, Kai Martin här på min blogg jag heller. Absolut inte.
Men att jag ens hinner skriva NÅT just nu är sinnesjukt konstigt och faktisk imponerande. Men Jonna B-W klagade i dag: "fan Virren, den är tråkig, ge oss mer skvaller, VAD hände på Romeo egentligen".
Ska försöka.
Ska försöka.
Nån. Gång.
Nu: tv/sova.
hits