Mer bebisdebatt

Ok att även jag har mina tvivel om den abnorma bebisen... Men det jag inte fattar är varför finländskan tycker att tvá kilo skulle vara underligt? De flesta bebisar som föds normala väger ju runt tre kilo!
Jag vägde till och med fyra!
Lina

***

Hej igen Fredrik. Det har varit ett himla rabalder om det nepalesiske barnets äkthet och ingen verkar tro på att det har hänt på riktigt. Jag kan tala om att jag tror på dess äkthet till fullo efter att ha genomfört en del research på området. I min blogg på www.trehundra.co.nr ges förklaringen och andra kända fall som förhoppningsvis bidrar till att det nepalesiske barnets äkthet slipper betvivlas.

Studio Virtanen avsnittet med Wikingsson var förresten bland de absolut bästa hittills.
/mvh En annan Fredrik


Svar: Jag tror jag tror på bebben. Han kan vara den nya Jesus.
hits