Vem kan man lita på (om man inte kan lita på DN)?

Jösses, Croneman i DN igen. Nu måste jag säga en sak: snart blir jag arg på ricko!
Den löjliga prettohatten och konservatismen och det stora allvaret som Cronan lagt sig till med i detta som borde vara en skojdebatt är en, underhållande, sak. Men att ljuga är oförlåtligt.
Jag upprepar som en mycket löjlig papegoja: Jag har ALDRIG påstått att jag inte läste din första artikel, kära Cronemannen. Jag skrev att jag "fick reda på" artikeln av en DN-läsande kompis eftersom jag läser Svenskan. Sedan berättar jag om att jag inte hittar en länk. Därpå, därför, berättar jag vad Cronan skriver i DN. DET FRAMGÅR TYDLIGT HÄR ATT JAG LÄSTE DN-ARTIKELN innan jag skrev om den. Varför påstår Croneman motsatsen om och om igen? I en publikation med 100 000-tals fler läsare än denna blogg.
Frilansskribenter är tammefan livsfarliga. Livsfarliga, säger jag.

Och, grrrr, nu ÄR jag nästan arg på riktigt - för att jag tvingades slösa tid med detta blaj. Jösses. En debatt om nåt så trivialt som bloggande förs med med en svansföring som gällde det svält eller hiv. Det är galnare än Schappi das kleine krokodil.
Men man räknar ju med att DN inte ljuger åtminstone, eller hur?
Tur att Magic Numbers finns. Vilket band!
Fredrik
hits