Jag har en läskig stalker

Intressant. Obehagligt. Jobbigt.
Jag har fått en stalker.
Tidigare har det mest varit helt okända personer som suttit på internet och hittat på stories, rätt harmlösa grejer men störda, men nu är det en tjej som har mitt nummer.
(Hm, när jag tänker efter så läser hon ju antagligen det här. Hm. Skit samma. Det kanske är bra. Då kanske hon förstår för hon förstår nog inte. Hon tror antagligen att det är kärlek. Eller kåtma. Men det är stalkerism.)
Det är fina moodswings. Ibland skickar hon nakenbilder. Nästa gång skriver hon nåt om hur jag förstör mellan oss på grund av nåt hon fått för sig. Jag svarar aldrig. Jag får bara små panikanfall när jag ser henne jävla nummer och trycker radera så fort det går.
Jag önskar att hon kastade bort mitt nummer, min mailadress och började ägna sig åt sin kille istället.
Vad gör jag annars? Det känns väldigt fjolligt att gå till polisen. Men kanske är det så det ska göras. Innan jag får en ishacka genom strupen.
hits