Meningen i media, hm

- Men du ÄR ju media, Fredrik, flinade en mediavän när jag ondgjorde mig över hela geggan.
Åh fy fan.
Det är sant. Krönika, blogg, tv-program (med mediainriktning), klubb, bok (varför har jag inget radioprogram? inget eget magasin? vilken miss!)...och tja praktiskt taget hela min umgängeskrets är "media".
Media media media mediagegg.
Och jag är djävulen.
Hur gick det till egentligen? En dag satt jag och skrev recensioner av möggiga bluesrockkonserter i Motala Folkets hus och 15 år senare ÄR jag media.
Puh.
Är ruskigt mediatrött. Media är så viktigt men media är mest av allt underhållning. Det ska tjänas pengar. Läsare och tittare vill ha en sak, annonsörer en annan, journalisterna en tredje men det är läsarna och tittarna och annonsörerna som bestämmer. Så då blir det käckt och hej och hå och underhållning och mainstream för det betalas allas räkningar bäst.
Allt blir TV4.
Och sedan finns det det lilla som är indie som ofta är bra men som ingen vill ta del av.
Jag vet inte vad jag försöker säga.
Att jag känner tröttma.
Att jag undrar var jag är egentligen.
Det är meningen, antar jag, det är meningen jag letar efter.
Det gör alla.
Meningen är, misstänker jag, vit.
Nej röd.

hits