Shaggy, eller Scooby-Doo, åt dimma

Det är en helt sagolikt beige dag.
Den påminner mig om en gammal Scooby-Doo-serie jag läste som barn.
De befann sig i en roddbåt. Fred, Wilma, Daphne, Shaggy och Scooby-Doo. Det var dimmigt. Anledningen var kolsyreis. Jag lärde mig där och då vad kolsyreis är. Även om jag fortfarande inte vet vad kolsyreis är. Men det blir dimmigt av kolsyreis om den får kontaklt med vatten.
Det var alltså dimmigt. De befann sig i en rodddbåt.
- Jag ser ingenting. Det är tjockt som ärtsoppa! sa Fred.
Och då började Shaggy försöka äta dimman med sked.
Jag tror att det var Shaggy.
Kanske var det Scooby-Doo själv.
Det roliga var alltså att Shaggy, eller om det var Scooby-Doo själv, var tokig i mat och troddde, eller åtminstone hoppades väldigt intensivt, att dimman var ärtsoppa.
Det är oklart varifrån han fick skeden.
hits