Hultsfred, here we come

Jippie! Snart är det Hultsfredsfestivitas.
Nu ska vi se. Det måste vara 12:e året i rad jag är där. Innan dess hade jag varit där två, tre gånger. Folk brukar fråga "vilket var bästa året". Jag har ingen anning. Tycker att alla år liksom blir ett enda stort år i minnet. Var 1994 Oasis spelade? Det var otroligt. Och Kent precis i början, var det 95? Jag vet inte.
Det här blir första året någonsin, faktiskt, som jag jobbar där. Förutom lite småinhopp under åren. Bland annat gjorde Aftonbladet, med redaktör Jens Frejrud i spetsen, det legendariska web-tv-bevakningen "Virto-tv" (vilket vi tyckte var en helskojig ordvits med "viruell" och "Virto"). Det måste varit 1997. Vi var typ först världen med nät-tv. Jag var programledare. Det var helt galet. Vi asvlutade med att alla sjöng "Svenskans flaggans dag".
I år har Aftonbladet ett jättegäng på plats. Jag kommer skriva i tidningen och blogga så fort jag hinner. Lär blir dygnsförskjutning, sena nätter, sena morgnar. Det brukar bli så på festival. Snart åker vi. Indieblandbanden är klara, alla är peppade. Ska packa bara. Mycket vita byxor.
Jippie!
Fredrik

hits