Hårdrockare har mycket sex. Liggrock.

Alla har Slipknot-byxor och svart hår och är smutsiga.
Jag gillar det. Det är härligt att känna sig överlägsen.
Men nu råkar jag veta (utan att kunna avslöja detaljer) att hårdrockare med väldigt väldigt mycket tatueringar får mycket sex. Då blir man ju avundsjuk. Inte för att jag ska klaga. Men ändå. Ni förstår. Det är otippat. Man tänker ju lätt att hårdrocken är en kanal för sexuell frustration. Så är det inte. Det är tvärtom. Det är liggrock. Jag älskar att lära mig saker.

Det är väldigt varmt här. Samtalsämnet hittills - eftersom banden knappt börjat spela än (förutom Mando Diao som spelar sin enkla rock just nu - är ölpriserna. Dyrare än Riche. 48 kronor för en mellanöl backstage. 45 kronor på området. Chocking.
Annat gnäll: journalisterna tvingas betala 15 kronor för att åka tåget mellan boendet och arbetsplatsen. Sånt gillar inte journalister. Inte heller gillar journalister stroppiga pressmänniskor. Små små saker som gör journalister sura är inte bra för en festival i längden. Nästa år tänker journalister: "Hm, äh, vi skickar bara tre man till Hultsfred och fyller sidorna med Anders Lundin även denna helg". Och sedan tynar en fin festival sakta men säkert bort. Journalister har för mycket makt.
Annars är allt prima. Solen STEKER och I'm all dressed up in white. Jag är lite mer än kär i Hanna Flodr som bloggar på DN härifrån. Hon dök på mig i går kväll med sina stora ögon och vi kände varandra sedan gammalt. Men jag mindes inte. Så typiskt typiskt mig. Men jag räddade biffen tack vare panik-sms till en vän som gjorde ett rådigt ingripande och sedan kom jag ju på vem hon var. Hanna Flodr. Hon pluggar till veterinär. Det är vansinnigt sexigt. Veterinär. Hon tvingade mig att gå ända från Atlantis till Hulingen mitt i natten. 180 minuter! Men jag älskade det.

Uttryck som myntats hittils:
- Och glöm inte ölkorven.
- Bästa sängen Hökarängen!
- Dåliga tänder, sa tandläkaren, jag som aldrig någonsin bitit av en sup.
/Virr


hits