Uffe hällde vatten på kuken på Skansen och sjöng för baby

Skansen-scenen; Ulrika; Stina, Kjell & Jens; Anna; Pet Sounds-Stefan med familj inklusive Emelie, och Pet Sounds-Peter och Pet Sounds-Calle Lundell (son) bedagade på VIP-läktaren; och Ulrika igen:
img img img img img img

Annas leende slår upp stora hål mellan hjärtan och fint sommarsmutsiga Stone Island-jackor och hon är rolig och smart men höll sig lite bredvid så jag tror inte hon kan bli min frihet, tror inte hon vill ta mig ut härifrån. Hon tyckte jag var sååå gnällig, hihi.

Det var en sån kväll, Uffe på Skansen, i regn och viss obestämdhet och viss köld, han hällde en hel flaska Evianvatten, eller vad det nu var för märke, i brallorna, rätt på kuken, och sjöng "Hej älskling jag springer upp för trapporna till dej" och Ulfs underbart levnadsglada lyckliga sprudlande älskarinna och vän, Ulrika, ställde sig längst fram på VIP-läktaren och tecknade ett hjärta till Ulf på scenen i sin AC/DC-tischa med sina små händer för det är nog henne låten handlar om, det är hennes trappor. Och hon hade en bukett blommor som hon ville lämna men EMA-vakten förstod inte vem hon var och hon berättade att det var hon som ordnade den där intervjun jag gjorde med Ulf för trefyrafem år sedan eller så, den där som Ulf avskydde på grund av bilden på honom vid Skansens karuseller som skulle förställa att han han var "lycklig".
- Jag sa, "ska nån intervjua dig är det Fredrik Virtanen". Ulf svarade "men jag vet inte om jag tycker om honom". "Det gör du visst", sa Ulrika och så blev det intervju.
Sedan hade Lundell berättat att det första jag frågade om var hur det var med Ulrika, och så var det inte, men jag gillar ironin i det hela. Däremot minns jag att Lundell ville att jag skulle stryka det han sa om henne och det gjorde jag.
En helt förtjusande dam, Ulrika. Ni skulle se henne. De här MMS- korten ovan gör ingen rättvisa. Hon skriker, skriker, skriker av liv, liv, liv, liv. No bullshit. Det är hon som förekommer bland annat i låten "Högtryck". Baby, hon som är där på kafét i sommarvärmen. Hon är baby.
Det var roligt att träffa baby i kväll.
Det är så underligt så underligt, så underligt min vän
men om du frågar nån så säger han han bara: "Än sen"
Ingenting stämmer
Ingenting förblir vad det det är

Så sätt på dig din vackrast klänning i kväll
Gör dej fin, gör det just nu och här
Vi ska gå ut och träffa dom andra i kväll
och ta farväl av en förlorad värld.

Fredrik
hits