Lite mail i väntan på sol

Paul Simons kommande album produceras av Brian Eno, den kommer att bli ett mästeverk sade Eno i en intervju för några dagar sedan.
Per K
Svar: Oj vad vi ser fram mot den.
***
Angående Pelecanos.
1. Läs honom på engelska. Ett måste! Det finns ett par olika "serier". Washingtonkvartetten, Stefanos-triologin, samt böckerna och Derek Strange. Samt några utanför. Alla hans böcker och serier går in i varandra och är inte skrivna och utgivna i kronoligisk ordning. Det bästa är, tror jag, är att läsa dom kronologiskt.
Börja med (Washingtonkvartetten):
1.The Big Blowdown (40-tal)
2. King Suckerman (70-tal)
3. The Sweet forever (80-tal)
4. Shame The Devil
Mats

Svar: Tack! Nu kom jag på att jag ju läst "Shame of the devil".
***
Hej!
Såg dig på The Magic Numbers konserten på sweet Hultsfred. Haha, det var sannerligen en syn för gudarna, coolt, men ack så underhållande. Jag och min kära vän hade svårt att koncentrera oss på de underbara magiska siffrorna när du stod där och "diggade", men det var som sagt så coolt. You rock dude!
Kram Louise.
Ps. Herr Forshage är också cool, han är rektor på min skola... ds.
Ps 2. Vid Baja-Majorna finns det vatten. Ds.

Svar: Forshage är asmäktig.
***
Efter att ha läst din midsommar vs. beslutsångest undrar jag om du är våg månne? De kan ju ha svårt att bestämma sig. Alternativt är du någon sorts perfektionist vilket i princip alltid är destruktivt eftersom man sumpar alla hyggliga, "icke-perfekta" chanser till sol, hångel, fest, konstiga spex och andra roliga tilldragelser eftersom man alltid misstänker att det kan bli bättre. Tyvärr får man ändå alltid i slutändan förlika sig med tanken: det blir faktiskt inte bättre än såhär.
Husomhelst, trevlig midsommar. Själv har jag ingen fest alls att gå på och har dessutom misslyckats kapitalt med att ens lyckas bjuda in mig själv :)
/Annika

Svar: Jag är skorpion. Men alltså: det var inte i närheten av perfekt om jag gjorde slut. På ricko. Men man lär sig med åren att applicera ett As good as it gets-tänk. Hoppas jag. Kärlek handlar om slit. Men det går inte att börja på noll.
***
" Jag är ihop med en drömtjej och gör slut för att allt inte är helt perfekt. Jag kan inte säga "ja tack" till en midsommarfest som jag vet blir trevligt - där alla är toppen - för jag hoppas på att en ännu bättre ska dyka upp runt hörnet. Jävligt otrevligt mot mina vänner som bjudit mig.
Fly mig terapi, fly mig en rastfull själ och fly mig en vacker kvinna som älskar och bestämmer över mig."
Underbar vardagsskildring som man känner igen sig i! Thumbs up!
/Johan

Svar: Glad att kunna hjälpa! Men jag hoppas att jag inte är sådär knaso egentligen.
***
Nej, nu får du ge dig. Den där indiekillen slår huvudet på spiken och du tar åt dig så hemskt mycket. Har man ingenting att komma med som svar på någons konstruktiva kritik så kan man ju alltid klaga på stavningen. Fjunis! Lägg ner det där mesiga bloggandet och behåll dina tankar för dig själv. Du var 15 för alldeles för många år sedan.
Svar: Somna om gubbe. The is no spik.
***
Tja!
Gillar din blogg....Har själv suttit och gjort en del betraktelser idag. Tänkte på det som står som överskrift till artikeln om Thomas Di Leva. Han säger sig inte komma från detta solsystem...
Svaret på det måste ju vara:
"Nej, han kommer från Gävle!"
Slut betraktelser från
Timmy Hedlund
Uppsala

Svar: Fniss
***
Hej namne,
vill du läsa Pelecanos så tycker jag att du ska börja med 'Ren som snö'. Den är lättare att komma in i och då får du även storyn om när Strange och Quinn träffades. Det fungerade för mig men jag håller med om att 'Ett djävulskt pris' är seg i uppstarten. Jag tragglar själv med den nu.
Trevlig läsning önskar
Fredrik

Svar: Okej Fredrik. Jag tragglar vidare, även om även The Hawk säger att nyanserna försvinner i översättning.

hits