Raggsockor på redaktionen

Kom in till jobbet (min sista vecka på minst ett halvår eftersom jag ju ska göra Studio Virtanen på TV8 och kommer att sitta på Strix Television, vilket känns vemodigt, och Jonna är inte heller här för hon har slutat men henne kommer jag träffa varje dag igen snart eftersom hon ingår i redaktionen för Studio Virtanen och det är toppen) i stora jobbiga kängor och kom på "fasen, man borde ju ha ett par tofflor på jobbet" och då kom jag på en grej:
Jag bar alltid raggsockor på Östgöta Correspondentens redaktion i Linköping. 1993. Och så hade jag pjäxor på mig nästan året runt.
Gud så proggig jag var. Lyssnade på Blå Tåget, Nationalteatern, Fria Pro, alla de där. Och modern progg och visor som Stefan Sundström, Lars Demian, Staffan Hellstrand, Toni Holgersson.
Och bar raggsockor mitt på redaktionen.
Jösses.
hits