HELGEN

Antal cigg: 60.

Det verkar tammetusan som att jag röker mer nu. Kanske för att hinna förgifta mig så mycket som möjligt innan jag är en ickerökare? Kanske. Eller för att det är sol ute. Man skyller på så mycket saker. Bland annat Aftonbladets på personalfest i fredags. Det finns en liten film från den.
Jag spelade skivor på uppdrag av vår mycket sköne informationschef Olof Brundin. Inte direkt de låtar jag brukar dj:a eftersom det jobbar väldigt vanliga människor på Aftonbladet. Chefredaktör Gerdin hetsade dansband hela tiden. Han ville bugga. Han menade att ALLA egentligen vill höra dansband och schlagers när de är på fest. En liten poäng har han kanske. Black Jack och Sven-Ingvars gick hem. Och Martin Stenmarck. Men också U2 och Stones och Eurythmics och modernare grejor. Det blev lite för alla och det dansades som tusan. Och folk hånglade. Herrejösses vilket hångelinferno det var! Men kul.
Och ja, då röktes det som bara den. Man har inte så mycket annat att göra bakom ett par skivspelare. Öl + cigg. Vågar inte tänka på hur många. Men säkert 1, 5 paket. Plus i kanten för att jag bara rökte nån enstaka cigg under hela dagen innan festen.

Sedan lördag. Inledde med att inte röka men det tog inte lång tid innan jag tände en ren tristesscigg redan på väg till brunchen på Berns med väninnorna Lina, Lili, Emelie och Quetzala. Och Emelie rökte förstås sina mentolcigg och hetsade mig att röka.

På kvällen hade Calle fest och eftersom han brukar bo i Barcelona, där man förstås röker överallt, så var det inte bara rökning tillåten i hans glassiga Vasastansbarre utan även GRATIS CIGG. En hel limpa Marlboro! Bara att ta. Rena döden! Men vilken fest, Calle, toppen, tack.

Sedan tog jag en kort sväng förbi Riche och Berns innan jag åkte hem, var tvungen att gå upp rätt tidigt för att spela in "Lobby" på ZTV (sänds måndagar kl 22 + ständiga repriser) med Shan Atci som programledare. Carolina Gynning var gäst! Rolig och bisarr film av mig på detta kommer inom kort. Håll utkik!

april 2006
ti on to fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
hits