Von Trier, en vattendelare

Intressant film ändå, "Dancer in the dark" av Lars von Trier. En sån film som nog olika typer tycker väldigt olika om.
En low brow-människa, låt oss säga en vanlig vaktmästare eller hockeyspelare, hatar den antagligen.
En mid brow-människa, låt oss säga en vanlig popskribent eller formgivare, tycker antagligen att den är väldigt briljant.
En high brow-människa, låt oss säga en vanlig intellektuell eller konstprofessor, tycker antagligen att den är medioker.
Så kan det vara.
Själv tyckte jag mycket om att pojken fick sin operation. Troddde nog att dansken skulle dra misären till sin allra mest banala spets. Trevligt, och oväntat.
Det är intressant att von Trier gör samma film om och om och om igen (eller åtminstone tre gånger, "Breaking the waves" och "Dogville" också, bägge bättre än "Dancer in the dark"). Och att han föraktar kvinnor nåt så oerhört. De görs alltid på delskyldiga till eländet de utsätts för, vilket förstås gör filmerna till synes mer komplexa.
Har för mig att von Trier sagt att det har att göra med hans mor.
Fredrik


Världens bästa soullåtar

Okej, rätt från huvet, mina topp 10-bästa soulballader från förr:
"Stay with me baby", Lorraine Ellison. "Piece of my heart", Erma Franklin. "Tired of being alone", Al Green. "To love somebody", James Carr. "It tears me up", Percy Sledge. "Mr and Mrs Untrue", Candi Staton. "A change is gonna come", Sam Cooke. "People get ready", The Impressions. "Have a talk with god", Stevie Wonder. "George Jackson", J P Robinson.
Fan nu glömde jag säkert massa men de där duger gott och väl.
Fredrik


Ray Charles babekoll

Gillar blinda Ray Charles (på SVT:s soulspecial nu) och hans sätt att känna på kvinnors handleder och avgöra hur de såg ut.
(Som om det nu skulle spela nån roll).
Virren

Är du semesteralkis?

Det är skönt att komma ur storstarkfällan. Några dagar utan storstark och för mycket lättsinne (som gör hjärtat tungt) är vad själen, och levern gissar jag, behöver.
Sommaren är en prövning. Såg ni semesteralkistestet? Alltid ett likande skrämmande roligt test, detta år med den inte lika hotfulla rubben "Är du alkoholist". Att vara "alkis" är numera på stockholmsk krogkreddslang inte ens nåt fult, det är ett normalt tillstånd och inget att skämmas för.
Och skämmas ska man förstås inte.
Men passa sig.
För klart att man - jag också - är semesteralkis. Eller sommaralkis. Uteserveringsalksis. Hela stan är helt full av junijuliaugustialkisar.
Nå, skönt att softa med caffelatte och bussturer och kaviarmackor istället för att vara svag och sensuell och bli fånromantiskt kär åt de mest konstiga håll.
Men dit ska man förstås igen. Fast inte i kväll heller, trots pockande sms som vanligt.
Nu är det Etta James och Ruth Brown på soul-tv och därpå Triers "Dancer in the dark" och jag lär gråta mig fördärvad - hatar filmer med olyckliga slut - men det kanske kan vara skönt.
Läser "My war gone by, miss it so" av Anthony Loyd, "Grisfesten" av GW, en Dylan-biografi av den otroligt tjocka typen, och Hemingwaynoveller. Liksom mixar mellan dem, tror jag gjort det i över en månad nu, borde välja en istället. Men jag kan aldrig välja jag.
I morgon: Gotland. Kul! Fast levern lära tjura.
VirrenMail från Cyril

Min käre kombatant i P5 förut, Cyril Hellman alltså, skickar ett mail efter programmet:
En som vi borde tagit upp som presumtiv bloggare är Lundell. Sedan han bytte förlag har ju alla böcker varit en enda lång blogg, särskilt den där Frukost på planet. Konstigt att han inte har en blogg.
Det som jag också borde sagt är att faktiskt Beatnik-författarena gick tillväga som bloggarna, allt ska ned utan eftertanke, "the clean intellect", som Gregory Corso sa. Men å andra sidan är inte ni bloggers Jack Kerouac och även han gjorde bara en bra bok.
Cyril

Buss i regn

Så här blev lördagssidan. Nu: buss till Kungsholmen och P5. Tvätten torkar i källaren.
Fred

Bettye, dagens soulburgare

"Kiss my love goodbye" med Bettye Swann är dagens låt!
Virren

P5 och USA-espressokvarn

Oj, Cyril ringer och säger att det ju är P5 Radio Stockholm (103, 3) som vi ska vara med i kl 14.30. Inte P4.
För övrigt upptäckte jag en USA-grej nyss på matbutiken Cajsa Warg här bredvid! De säljer espressobönor som man mal själv i butiken. Precis som på varenda Ica i New York. Espresson blev rätt god i min lilla hemmabryggare. (Intresseklubben etc).
Fredrik


Frost i frysen

Det är fredagkväll. Jag kollar på Stig-Helmer och har frostat av frysen med milt våld.
Nåt för intresseklubben igen att anteckna.
Virr

P4 i morgon

I morgon vid 14 ska jag vara med i P4 Radio Stockholm med Sladjan för att prata om bloggar.
Intresseklubben antecknar.
Virren

"Vännen" = ligg ändå?

Tjena Fredrik,
Läste ditt inlägg i bloggen om att bli kallad vännen av en tjej innebär i princip att du är borta..
För att göra det lite svårare så har jag en fråga.
Om man dejtar en tjej och redan har haft sex med henne, och sen blir kallad vännen ibland (ibland är det baby). Innebär det no more sex, please då?
Blev ju livrädd när jag blev kallad vännen av en tjej häromdagen..
Snälla Virtanen, hjälp mig.
/Nick

Svar: Var lugn. Har du legat en gång får du ligga igen, lätt. Speciellt om hon också säger baby. Grattis, Nick. Det kan vara kärlek på g här.
***
Det finns bara en sak jag inte förstår. Varför häller Uffe massa vatten på kuken? Jag menar det regnade väl tillräckligt ändå?
Joacim

Svar: Han ville nog visa att han var "het". Men nu får vi sluta säga runda ord här!
***
Jag e en semesterslampa...F12 fyra gånger i veckan:...kanske ser nån ny ikväll?? Han där borta kanske? Nehej han e sugen på tjejen i gröna sjalen(bitch..) Smsar ett gammalt ragg..........*efter en halvtimme* "....hade varit skoj, men jag e på landet..." Men va fan! Han i baren då?..(Yeah right, om jag e sugen på klamydia kanske).......Varför får jag inget sms tllbaka av måndagsdaten förresten (skickade ju onekligen tre meddelanden på förfesten)??? Men han där känner jag igen(illröd i ansiktet)...Anders från förra helgen..--Hej blablablabla*efter en timme och en till öl* ....så kan vi åka hem till mig på St Eriksplan...
........................Sitter i en taxi o hoppas inte vakterna tänker på att det inte e samma kille som i förrgår..............
Lina

Svar: Låter exakt som mitt liv.


Mailberoende & semesterångest

I dag har nästan INGEN mailat. Sånt gör mig lite orolig, lite lonely också. Har det hänt nåt? Eller sitter alla o deppar för att regnet det bara öser ner?
Well, jag är på jobbet med semesterångest. Har ingen aning om vad jag ska göra, och när. Alla jag känner, tror jag, har ju semester nu och kan inte dra nånstans med mig i augusti-september.
Jag kommer väl lalla runt på Söder och blogga som vanligt. Vilken tragik!
Fast jag kan ju alltid dra till Bjurre i New York. Fast jag är inte så sugen på New York igen. Egentligen. Jag vill till typ Tyrolen eller nåt annat knäppt.
Knepigt. Jaja. Hej på er.
Nu ska jag skriva vidare på morgondagens sida.
Fredrik
Ps. Här är Lundelltexten från Skansen i går kväll. Ds.

Beige fredag

Grått, grått, fuktigt, fuktigt över Stockholm i dag. Man har blivit bortskämd med solen. Minns förra sommaren, den var kackig den. Nästan hela jäkla sommaren ända tills jag drog tillbaka till New York.
Men här i Globen skiner förstås alltid solen.
Jonna Sima är inte här utan på norrare östkusten, i Hölick, och badar i familjens fiskebod.
Virr
img
Det är huset till höger som är Simas!


Jackson, dagens regnvatten

"Fountain of sorrow" med Jackson Browne är dagens låt!
Fredrik

Uffe hällde vatten på kuken på Skansen och sjöng för baby

Skansen-scenen; Ulrika; Stina, Kjell & Jens; Anna; Pet Sounds-Stefan med familj inklusive Emelie, och Pet Sounds-Peter och Pet Sounds-Calle Lundell (son) bedagade på VIP-läktaren; och Ulrika igen:
img img img img img img

Annas leende slår upp stora hål mellan hjärtan och fint sommarsmutsiga Stone Island-jackor och hon är rolig och smart men höll sig lite bredvid så jag tror inte hon kan bli min frihet, tror inte hon vill ta mig ut härifrån. Hon tyckte jag var sååå gnällig, hihi.

Det var en sån kväll, Uffe på Skansen, i regn och viss obestämdhet och viss köld, han hällde en hel flaska Evianvatten, eller vad det nu var för märke, i brallorna, rätt på kuken, och sjöng "Hej älskling jag springer upp för trapporna till dej" och Ulfs underbart levnadsglada lyckliga sprudlande älskarinna och vän, Ulrika, ställde sig längst fram på VIP-läktaren och tecknade ett hjärta till Ulf på scenen i sin AC/DC-tischa med sina små händer för det är nog henne låten handlar om, det är hennes trappor. Och hon hade en bukett blommor som hon ville lämna men EMA-vakten förstod inte vem hon var och hon berättade att det var hon som ordnade den där intervjun jag gjorde med Ulf för trefyrafem år sedan eller så, den där som Ulf avskydde på grund av bilden på honom vid Skansens karuseller som skulle förställa att han han var "lycklig".
- Jag sa, "ska nån intervjua dig är det Fredrik Virtanen". Ulf svarade "men jag vet inte om jag tycker om honom". "Det gör du visst", sa Ulrika och så blev det intervju.
Sedan hade Lundell berättat att det första jag frågade om var hur det var med Ulrika, och så var det inte, men jag gillar ironin i det hela. Däremot minns jag att Lundell ville att jag skulle stryka det han sa om henne och det gjorde jag.
En helt förtjusande dam, Ulrika. Ni skulle se henne. De här MMS- korten ovan gör ingen rättvisa. Hon skriker, skriker, skriker av liv, liv, liv, liv. No bullshit. Det är hon som förekommer bland annat i låten "Högtryck". Baby, hon som är där på kafét i sommarvärmen. Hon är baby.
Det var roligt att träffa baby i kväll.
Det är så underligt så underligt, så underligt min vän
men om du frågar nån så säger han han bara: "Än sen"
Ingenting stämmer
Ingenting förblir vad det det är

Så sätt på dig din vackrast klänning i kväll
Gör dej fin, gör det just nu och här
Vi ska gå ut och träffa dom andra i kväll
och ta farväl av en förlorad värld.

Fredrik

Uffe revisited

I dag ska Anna och jag se Uffe på Skansen. Min låtlista från Linköping gäller än. Kom igen, Ulf, spela "Håll mej!…åh ingenting" i kväll. Snälla.
Fredrik

Batman begins - fab

"Batman begins" var tiptop. Inte lika bra som nästanmästerverket "Sin city" eller überunderhållande "Spiderman II", apropå serietidningsfilmer, men vilka filmer är nu det?
Se den om en dryg vecka, vänner. Christian Bale är sin generation bästa skådis. Och så bjöds det extra lulllull med Liam Neeson och Michael Caine som Alfred.
Virren

Stackars turister

Det är ständig kaos på gröna T-linjen nu under sommaren. Det byggs om och bara ett spår funkar för bägge håll. Och det är trångt, varmt och söligt, väntat på 13 minuter på tåget mot Skarpnäck.
Och så var det en fylletant som började pumpa en nykter tant på hur det var att vara mormor. De var båda mormödrar. Fyllemormor tyckte att det var en intressant konversation, inte nyktermormor.
Fredrik

Magic Numbers, dagens läckerbit

"Long legs" med The Magic Numbers är dagens låt!
Nu ska jag se "Batman begins" på Rigoletto. Jag räknar med: hur bra som helst.
Virren

Kubb & karaoke

img img img img img img img img img img
Så här såg det ut när Aftonbladets nöjesredaktion spelade kubb på Bjurholmsplan i går. Det började regna så då blev det karaoke inne hos Kicki istället. Fina härliga människor, mina jobbkompisar. Och underligt duktiga på kubb.
/Virren

En kväll med statsministern

img img img img
Jonas Nichols och Leif Pagrotsky på jazzfestival. Tre tjejer som ville ha Pagrotskys autograf på Berns. Rockabillycrowden på Setzer. Stefan och ministern.

Jag och Jonas träffade Leif Pagrotsky, som just nu vikarierar som statsminister, på jazzfestivalen och diggade Jonny Lang, som var väldigt bra och mellow.
- Underligt att vi skulle ses just nu, jag läste din blogg i dag, sa Pagrotsky.
Så säger nog ministern till alla bloggare.
Därpå drog Jonas, jag och Pagrotsky till Berns och kollade in Brian Setzer från läktaren. Det var otroligt mycket folk. Rockabilly är stort. Och t.f. statsministern är en mycket skön typ.
Fredrik

Jag är Hilary Duff

Det är värsta kärlekskarusellen i stan just nu. X är kär i Y, Y är kär i Z, X är kär i K osv. En riktig sommarsörja av love, love, love, lycklig och olycklig.
Det är väldigt jobbigt när man inte når upp.
Eller stopp här. Varför skriver jag ett fegt "man". Jag skiter väl i alla andra, jag pratar om mig.
Det är väldigt jobbigt när jag inte når upp. När jag blir förälskad i någon som inte behöver något jag erbjuder. Som jag inget har att erbjuda.
Förresten: Jag behöver inte ens vara förälskad, det räcker att bara inbilla mig en olycklig förälskelse i någon specifik som är snygg, smart, rolig, cool. Out of reach. Så jag bara tittar på henne på avstånd, kanske byter några ord, men liksom bara ger upp. Räknar ut mig själv i förtid, som en dåsig boxare i sommarsolen.
Hur sjuk är jag?
Ett jävla passivt fegt sätt att leva.
Skärpning, Fredda. Herregud, självklart når jag upp till alla. Jag är snällast. Jag är grymmast. De ska vara glada om de får mig. I am beautiful!
Och hahahahahahahaha jag låter jag som en self affirmation-låt av Avril Lavigne eller Hilary Duff eller Lindsey Lohan (bdw: de där låtarna är ljug, man når inte upp till allt, det är bara att inse, det finns massa som inte når upp till mig till exempel) så då är det dags att dra till nöjesredaktionsfesten hemma hos Kicki.
Därpå Brian Setzer på Berns, rockabillyafton. Lollipopkjolar och stora feta bakåtslick, misstänker jag. Gonna be fun fun fun in the California sun. Depman får hösten ta hand om.
Vesuvio med extra allt, tack.
Virren

Örjan på Söder

Banne mig om det inte vara självaste Örjan Ramberg jag mötte på Skånegatan förut. Stort på Dramaten-vis.
Han bar solbrillor och var sådär nära att hälsa som man kan vara när man känner igen nån man inte känner.
Fredrik

Retroblogg? Gå till "arkiv"

Men hoj, vissa (de utan semester?) klagar på att jag bloggar för lite och vissa (de med semester?) klagar på att jag bloggar för mycket så att texterna "försvinner", men det gör de inte, serrni. Klicka på veckorna i spalten till höger neråt, under "arkiv". Här finns t.ex. förrförra veckan och här förra. Sådeså. Lätt som en plätt.
Virren

"Vännen" = no sex please

Tjena,
Du, om man käkar lunch med en tjej man är lite intresserad av, och sedan när man snackar löst så kallar hon en för "vännen" hela tiden i olika sammanhang, typ "glöm inte att säga hej innan du går vännen" eller "hej vännen" osv. Skulle du tolka det som en hint att typ.. ge upp, eller att det är nåt sorts "ömhetsbevis" som alla de kvinnliga kompisar jag frågat säger att det är?
Women...
Eric

Svar: Hell no! Det är kört. "Vännen" = du kommer aldrig nånsin, ever, 4-ever ever, få ligga eller bli ihop. Istället blir hon ihop med en insekt.
***
Hej Virren!
Jag är en aning frustrerad över ditt beteende uppe vid Solliden i torsdags. Du och dina kolleger hade de bästa platserna och kunde följa Kungafamiljen, utan problem, medan vi andra stackare knappt såg en skymt. Men njöt du av det fantastiska ögonblicket?
Nej.
Du rökte. Och du läste tidningen. Liggande.
Fult mot oss andra Victoria-firare!
Bifogar fotobevis.
/Mattias Johansson


img

Svar: Men ååååh det tog ju flera timmar för kronprinsessan att hälsa sig igenom alla jäkla ungar. Lilla spion. /Virr

***
"Jag kommer att ligga med barnflickan, precis som David Beckham och Jude Law" (länk här). ja. det är vad ditt undermedvetna VILL göra, frågan är om du spelar i deras liga vad gäller utseende OCH inkomst. Killar bedöms idag BÅDE på inkomst OCH utseende. Jag tror spontant inte att barnflickor som faller för Jude Law och Beckham med nödvändighet faller för dig, tyvärr.
/E

Svar: Hm, jo, det kan vara sant förstås.
***
ALLTSÅ FYFAN FYFAN FYFAN ibland blir jag så trött på dig och på mig själv för att jag ens tar mig tid att skriva det här mailet när jag borde springa ner och köpa en påse chips och ladda inför Oprah. Men slår det dig ibland att du tycker synd om dig själv, att du tänker alldeles för mycket och att du knappt klarar av att vara ensam och nästan alltid måste ha för många järn i elden, VA? Det var nog allt annars så skriver du rätt bra även fast du tipsar om sepelåtar som ingen lyssnar på längre.
Peace
Sanna

Svar: Gud ja, det slår mig hela tiden. Jag förstår allt. Men fortsätter ändå. Irro! Låtarna däremot är perfekta och just därför tipsar jag om dem.
***
Hallå fredo
I våras när jag tentapluggade kollade jag din blogg flera gånger om dagen, den enahanda tillvaron blev vi nästan bekanta. det var kul att höra vad du skulle hitta på i helgen. nu har jag börjat läsa igen. trevligt.
Skulle bara tillägga två saker:
1. Ryktet säger att du är ganska lång. Stämmer det? Jag har alltid uppfattat dig som.. typ medellängd. men det är alltså fel? (fråga mig inte varför det var så viktigt att veta)
2. du borde verkligen, verkligen bli tillsammans med hon den söta på tv3, som var på Z förut. Malin H nånting (Hallberg?). jag tror ni skulle ha potential att bli sveriges sötaste tillsammans.
take care, hombre
/mikael

Svar: Jag är 192 cm lång och den där Malin låter ju som en dröm. Ska googla henne genast. Nu har jag gjort det. Aha, hon ja. Jag tror att jag har träffat henne. Söt, verkligen. Speciellt med den där blonda långa luggen.

***
Hej,
jag surfade in på den här sidan och såg att du var Tom Hjeltes chef 1999 och att han la dig på utelistan! Det var väl kul på nått sätt;-) http://www.aftonbladet.se/puls/hjelte/hjelte.html
Var du chef på Puls då och numera är degraderad till nöjjesjournalist och bloggare?
Förresten vad tusan gör Tom Hjelte nuförtiden? Är ni polare eller?
Kattis
Svar: Yes, det var jag som skickade ut Tompa på alla de där underbart bisarra uppdragen! Nåt år senare ville jag inte vara chef längre och det har jag ångrat ibland. Anonymitet är underskattat. Och nej, jag vet inte riktigt vad Tom gör i dag. Han är på nån lyxtidning tror jag.
***
Hej!
Måste bara säga att "Olycklig kär i ingen speciell" från den 11/7 är något av det bästa jag läst av dig... Jag blev rörd så att det gjorde ont i mitt hjärta samtidigt som jag log. Sött av dig att dela med dig så. Annars har jag ett ganska ambivalent förhållande till dig (om det nu kan vara ett förhållande när du inte känner till mig alls...). Ibland tycker jag du är genialisk och ibland undrar jag varför jag läser din blogg, men jag är ju fast.
/Sandra

Svar: Jag = socker & nikotin.

Stones, dagens ciabatta

"Wild horses" med The Rolling Stones är dagens låt!
Fred

Dansade till Lauryn ändå

- Du KAN ju INTE dansa, Fredrik! skrek Tom men det struntade jag i och dansade med Annie, Emelie och Quetzala till Lauryn Hill i alla fall på Stockholm Jazz festival på Skeppsholmen efter "Allsång på Skansen" (vilken helkväll!).
Jag som inte ens riktigt gillar Lauryn Hill.
Men jäklar vad bra det var. Åtminstone hitsen (det är bara hits som gäller, allt annat än hits är mögg).
Sweet Marky Markus träffade jag där också, och han satte fyra plus förstås.
Ni borde varit där.
Ibland måste man dansa fast man inte kan.
Fredirk
img
Emelie, Annie & Lauryn.


Kung Sjögren på Skansen

Jag tyckte att det var rätt händelselöst på Skansen i går kväll men väldigt väldigt mysigt och rätt så sexigt (Tina Nordström!).
Det var urtrist när kören fick sjunga och hemskt dåligt när Anders Lundin ("den falska folklighetsaposteln", som kultursidorna kallade honom) sjöng sin monumentalt sega bit om hur han aldrig riktigt orkar få till det.
Vi satt på plats på Skansen - det var sol igen efter en blaskig dag - och jag insåg igen hur FANTASTISK Christer Sjögren är. Det är sånt man bara inser när man ser honom sjunga, trots att rösten även i en radio är så sensationellt blandad av 70 procent Elvis och 30 procent George Jones, en röst djupare än en värmländsk jordkällare i november.
Dessutom: Christers förtjusande utstrålning, en blandning av gubbe, pojke och sexbomb med så vita tänder att hans kritvita kostym framstod som beige. King Skansen.
Christer är Sveriges bästa countrysångare. Han borde göra en skiva med Kjell Andersson på EMI. Med bara låtar som blöder.
Och förresten: jag tycker att Agnetha Sjödin är underbart rar på scenen. Där blir hon så mänsklig, inte den där kalla TV4-roboten.
Däremot funkade inte Lotta Engbergs allsång i "Brännö brygga".
West coast-visa funkar kackigt här on da east coast. Fo sho.
Virren

Rök upptäcker laser

img
Andy har hittat ett roligt ciggpaket.
Snart är det förresten höst, då ska det slutas röka. Igen.
Fredrik

Lauryn, dagens soulkväll

"To Zion" med Lauryn Hill är dagens låt! (I kväll ser jag henne på Stockholm Jazz festival på Skeppsholmen).
Virren

Ett skämt

Tom Pyl är hemma från semestern i Kalabrien. Enligt Andy var detta hans allra mest förnämt festliga lilla vits därnere i solen:
- Vad är det där för trött moppe du har?
- Det är en Gäspa.
Hihi.
Fredrik

Bulimi, överklassens anorexi

Man kan köpa en Abtronic för 499 kronor på tv.
"Men vänta, det är inte allt, du får även en praktisk transportväska...för endast 499 kronor ett stort steg mot ett hälsosammare liv", säger teven.
Tror inte det.
Satsar på min anorexia istället.
En del vänner föreslår: bulimi.
Bulimi är ju den dyra varianten. Rent av snobbistisk. Överklassens anorexi. Man betalar dyrt för mat som sedan kräks upp. Paris Hilton-anorexi.
Det är jag för snål för.
Mina 250 gram ostbågar stannar där de (inte) hör hemma. Det är för sent. Ätet är ätet, lagt kort ligger etc.
Virren


Nyrik Ernst och ostbågar

"Sommartorpet" med Ernst Kirschsteiger var i dag riktigt uselt. Som ett TV-shop för nyrika tandläkare. Ernst var knappt ens gullebisarr som han brukar, bara trälig och småborgerlig.
Sedan VRÄKTE jag i mig en hel påse ostbågar och kollade en kass USA-serie på TV4+. Sammanfattningsvis: en ganska så usel kväll, japp.
Fredrik

Abba, dagens uppbrott

"Knowing me, knowing you" med Abba är dagens låt!
Virren

Judes Geri-porriga barnflicka

Yes! Nu skickar Jonna Sima en länk till en bild på barnflickan.
Åh såklart. Exakt som man kunde föreställa sig. Lite tjockt Geri Halliwell-porrig, inte trådsmalt Hollywoodchic som Jude förstås är helt mätt på. Han vill trashligga! Och det gjorde han. Med den porriga barnflickan.
- Jude was a masterful lover who made my whole body tingle, säger Daisy Wright (åh vilket perfekt porrnamn!) i en bisarr intervju i Sunday Mirror.
Vilken underbar historia.
Virren


Barnflickor + pappor = porr

Jude Law har legat med barnflickan. Han ber om ursäkt.
Den lilla hunden alltså. That dirty dirty dog. Han är ihop med världens hetaste it-kex, Sienna Miller. Ändå skulle han prompt stoppa in ballen i barnflickan.
Det är något med barnflickor.
Papporna är smällkåta på barnflickorna. Och barnflickorna är helt tokiga i papporna. De bedrar mammorna hejsan vilt. Kåtman är helt tvångsmässig, de bara måste ligga.

När jag har barn ska jag skaffa en ruskigt gammal och osexig barnflicka.
Annars vet man ju vad som händer:
Jag som aldrig varit otrogen kommer plötsligt längre inte ha något val. Jag kommer att ligga med barnflickan, precis som David Beckham och Jude Law och alla andra, som Tiger Woods, som inte ens låg med sin egen barnflicka utan tog Jesper Parneviks Elin Nordegren! Och Knutby-Sara som låg med pastorn!
Det är naturlag. Barnflickor + pappa = porr.

Det konstigaste av allt: Hur kan mamman gå med på att skaffa en het barnflicka när de ju borde VETA att deras man - hur präktig, duktig och fin han än verkar - kommer att ligga med barnflickan. Hur kunde Josefin Crafoord tillåta att modellen Anine Bing, då typ 16, blev barnflicka till hennes och Willes unge Rodde?
Barnflickor och papppor dras till varandra som pensionärer och brödpåsar. Fast porno-style.
Virren


Grattis, Fredrik

Jag har namnsdag i dag, säger boss Kicki och tillägger ett stort GRATTIS!
Det borde ni också göra.
Fredrik

Ed på Mosebacke, sverigevän

Det kom riktigt mycket folk trots att giget var hemligt. Typiska Ed Harcourtfans: rätt snygga i coola kläder. Jag tyckte att han skrek lite för mycket och spelade för hårt på pianot och börjar bli för mycket sverigevän, men det var ganska bra ändå. Det var en fin kväll på Mosebacke.
Virren
img
Ed spelar piano hårt.

april 2006
ti on to fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
hits