Bo granne med Tiger Woods – supervilla till salu för 75 mijoner

Halvfärdigt hus för 75 miljoner dollar

NYHETER

På tomten brevid Tiger Woods hus i Florida byggs en supervilla fylld av lyx. Huset är dubbelt så stort som Vita huset men redan innan den är klar är den till salu – för 75 miljoner dollar. För 25 miljoner till kan du få den färdigbyggd.

Foto: ap
Tiger Woods hus ligger på samma gata som den gigantiska villan.

Huset som är en gigantisk villa med 13 sovrum, 10 kök, 23 badrum ligger i Florida och har förutom alla sovrum. En bowlingbana, gym, en biograf i två våningar, en inomhus rullskridskorink, en spelhall, två tennisbanor, tre pooler, en baseball-plan är några av de saker som kommer finnas i huset när det är klart.

Men just nu saknas både kakel, mattor och väggar så den som köper har en del jobb framför sig.

Finanskrisen slog till

Huset började byggas av amerikanen David Siegel men när finanskrisen slog till blev investering för den gigantiska villan lite för mycket och byggandet har stått still sedan förra året.

Mäklaren säger till AP att Siegel som är 12 barns far, ville bygga ett hus till sin familj som de aldrig behövde lämna, är förkrossad av att behöva sälja. Men eftersom han inte vill riskera sitt företag väljer han nu att lägga ut huset på marknaden.

Ser ut som ett gästhus

Den gigantiska villan som är dubbelt så stor som Vita Huset och 36 gånger så stort som en normalstor amerikansk villa får Tiger Woods hus, som ligger på samma gata, att se ut som ett litet gästhus i jämförelse, skriver AP.