Annons

Därför är det köpläge på familjefavoriten

Nu kan du få det bästa av två världar. Mitsubishi ASX är crossovern som ger dig det bästa av både SUV och kombi.

– ASX passar familjer med aktiv livsstil, säger Martin Åhrbom, försäljningschef på Mitsubishi Motors.

Mitsubishi ASX är utmanaren som blivit en familjefavorit i Sverige. Här är 7 egenskaper som gör att den pigga crossovern sticker ut från mängden.

Extern länk:   Läs mer om Mitsubishi ASX

1 Praktisk familjebil

Mitsubishi ASX bjuder på stora utrymmen – sitt smidiga och kompakta yttermått till trots. Detta tillsammans med sköna säten och andra smarta inredningsdetaljer gör den idealisk för familjen, oavsett om det gäller korta eller långa resor.

2 Crossover

ASX är en crossover som ger dig det bästa av både SUV och kombi. SUV-egenskaperna i ASX öppnar upp din vardag för äventyr samtidigt som kombiegenskaper ger dig en praktisk bil med gott om lastutrymme. I ASX får du alltid med dig allt du vill – behöver du åka med fem personer är det tillgängliga lastutrymmet upp till 393 liter.

3 Bra sikt och smidig storlek

I ASX sitter du högt över marken och i kombination med sluttande motorhuv, får du bra blick över vägen och omgivningen. ASX är smidig genom sin kompakta storlek och är enkel att parkera.

4 Hög säkerhet

För att du och dina passagerare ska vara säkrare vid en eventuell kollision finns det sammanlagt 7 krockkuddar i ASX. Vid sidokollision skyddas både fram- och baksätes-passagerarna av sidokrockgardinen.

5 Tar dig fram

Äventyret väntar – ASX med dieselmotor är utrustad med avancerad fyrhjulsdrift. Inställningarna för drivningen kan ändras med 4WD-knappen mellan framsätena oavsett vilken hastighet bilen har.

6 Fem års nybilsgaranti

 ASX kommer med fem års nybilsgaranti – något som ger dig ett tryggt bilägande i många år framöver.

7 Köpläge

Just nu är det klart köpläge på ASX Plus från 159 900 kronor. Grundutrustad med aluminiumfälgar, CD/radio med 4 högtalare och kontroller i ratt, USB-anslutning, klimatanläggning, läderklädd ratt och växelspaksknopp, takreling, elbackspeglar, elhissar fram och bak, 7 krockkuddar, starthjälp i backe, fjärrstyrt centrallås och farthållare. För dig som hellre privatleasar din bil kostar ASX Plus just nu från bara 2 395 kr/mån.

Extern länk: Läs mer om Mitsubishi ASX

Annons: Detta är ett annonsinnehåll från vår partner. Texten är alltså ej skriven av Aftonbladets redaktion.

Publisert:

Ämnen i artikeln