Annons

Sparar i genomsnitt 3 600 kronor

KUNDKRAFT

Som Kundkraftsmedlem slipper man engagera sig i sitt elavtal, men sparar ändå mycket pengar år efter år. Kundkraft genomför nämligen en årlig omförhandling av avtalet, där den elleverantör som bjuder lägst elpris på grön el i Kundkrafts elupphandling får medlemmarna som kund i ett år.

Dessutom är det helt kostnadsfritt.

En ny jämförelse som Kundkraft har gjort visar att Kundkraftsmedlemmar det senaste året i genomsnitt har sparat mer än 3 600 kronor i jämförelse med snittpris på anvisningsavtal. De som bor i villa och har större förbrukning, har ofta sparat mer.

Komplex marknad

Dagens elmarknad är relativt komplex. Många aktörer erbjuder kampanjavtal som kan vara billiga en period. Men sedan så ändrar man reglerna och plötsligt blir elräkningen jättedyr.

Andra aktörer erbjuder “el till inköpspris”, men har istället en fast avgift som är så hög att de betalar mer på totalen.

– Det som är bra med Kundkraft är att du är alltid är garanterad ett billigt elavtal, helt utan fasta avgifter. År efter år efter år, säger Anders Kaijser vd på Kundkraft.

EXTERN LÄNK:

Bli medlem! Låt Kundkraft hjälpa dig med ditt elavtal, samtidigt som du värnar miljön!

Bara grön el

Att gå med i Kundkraft är enkelt. Det enda du behöver göra är att registrera dig på Kundkraft.se och skriva in dina uppgifter. Allt jobbigt och tidskrävande sköter Kundkraft, som till exempel att säga upp ditt gamla elavtal.

– Dessutom är du garanterad grön el. Det elbolag som bjuder lägst pris på grön el i våra upphandlingar får dig som kund, berättar Anders Kaijser.

EXTERN LÄNK:

Bli medlem! Låt Kundkraft hjälpa dig med ditt elavtal, samtidigt som du värnar miljön!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladets redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.
ARTIKELN HANDLAR OM

Kundkraft