Annons

Stjärnspäckad höst i Jönköping

Hösten är på ingång och det är hög tid att boka in några av årets stora konserter och föreställningar.

Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus fortsätter vara ett självklart stopp i artisternas turnéplan. Gunga med i tonerna till bland annat Benjamin Ingrosso och Felix Sandman, Chris Kläfford, Pernilla Wahlgren, Sven Ingvars, Jill Jonsson och många fler. Eller ta med barnen och se Bamse på turné. Hos Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus finns något för alla.

Här är några av höstens guldkorn du inte vill missa:

Midnattståget till Marrakech

När ett mystiskt paket anländer till hennes dörr, börjar en ensam kvinnas jakt med tiden för att rädda världen. Denna teaterföreställning är en hyllning till fantasins, teatermagins och drömmarnas oändliga möjligheter.

Jennie Abrahamsson

Hon har hyllats av kritikerna och prisats för sin musik. Singer-songwritern Jennie Abrahamsson ger sig ut på soloturné för att återigen trollbinda sin publik.

Clara Henry

Clara har skrivit boken “Ja jag har mens, hurså?”. Efter författardebuten föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och Youtube, med betoning på att få bort tabun kring att prata om mens öppet.

Svängiga Jazzkvällar

I höst gästar populära jazzartister så som Gunhild Carling Band, Svante Thuresson och Bjaerke Falgren Jönköpings Konserthus. Svängiga kvällar som du inte vill missa.

EXTERN LÄNK:

  Se hela vårens program här – och säkra din biljett redan idag!

Annons: Detta är ett annonsinnehåll från vår partner. Texten är alltså ej skriven av Aftonbladets redaktion.

Publisert:

Följ ämnen i artikeln