Annons

tv.nu listar hetaste filmerna att streama

TV.NU

Ägnar du också mycket tid till att scrolla igen streamingkanalernas listor i jakten på en bra film?

Då är den här listan från tv.nu något för dig!

Utvecklingen senaste åren har gått fort, men det är ändå lätt att glömma bort hur mycket smidigare det har blivit för oss att se film. Streamingens intåg har revolutionerat och förändrat vårt sätt att konsumera film.

Senaste tiden har det kommit massvis med filmer, och då är det lätt att missa guldkornen. tv.nu guidar till alla filmer som finns hos Netflix, HBO Nordic, Viaplay med flera. Streamingutbudet är större än någonsin och därför förstår vi att det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad. Därför får ni nu tv.nu:s senaste favoriter i streamingdjungeln!

God’s Own Country (SF Anytime)

Johnny Saxby bor på ute på den engelska landsbygden. Hans vardag är grå och trist och han dricker för att klara av tristessen. När våren äntligen kommer så anställer hans pappa en rumänsk gästarbetare, Gheorghe. De unga männen finner varandra och livet förändras för de båda.

EXTERN LÄNK:
Streama "God’s Own Country" här!

Annihilation (Netflix)

Denna science fiction-skräckis är baserad på boken med samma namn. Filmen tar sin början när en grupp soldater ger sig in i en okänd katastrofzon där vanliga naturlagar inte verkar gälla, men bara en soldat återvänder vid liv, dessutom svårt sjuk i någon okänd sjukdom. Den sjuke soldatens fru Lena beslutar sig för att ge sig in i den livsfarliga zonen för att få svar på vad som kan ha hänt och för att rädda sin mans liv.

EXTERN LÄNK:
Sugen på science fiction-skräckis – se "Annihilation" här!

Mordet på Orientexpressen (SF Anytime)

En nytappning på det gamla klassiska mysteriet. Allting börjar som en exklusiv tågresa genom Europa, men plötsligt hittas en person mördad på tåget och samtliga passagerare blir misstänkta. Tiden är knapp och fallet måste lösas innan mördaren slår till igen.

EXTERN LÄNK:
Se "Mordet på Orientexpressen" här!

Brimstone (C More)

En ny pastor dyker upp i samhället och börjar predika. Liz känner på sig att något är allvarligt fel, men hon får inte gehör för sin oro hos sin make. Det visar sig att läget är ännu värre än vad hon anar.

EXTERN LÄNK:
Streama "Brimstone" här!

Solsidan (SF Anytime och Itunes)

Det populära gänget från Solsidan-serien är tillbaka, men denna gång i filmformat. Vi får följa med de tre paren i deras liv, där det blir en del igenkänning när vardagssituationer dyker upp: kärlek, brustna hjärtan, familjer, svärföräldrar – you name it.

EXTERN LÄNK:
Njut av gänget från "Solsidan" – se filmen här

Take Your Pills (Netflix)

I vår konkurrensutsatta värld krävs ett fokus och skärpa i allt du gör. Aldrig tidigare har uppiggande läkemedel använts så utbrett: studenter, idrottare och andra typer av grupper använder olika typer av preparat för att prestera mer och snabbare – men man måste fråga sig: till vilket pris?

EXTERN LÄNK:
Se "Take Your Pills" här

Loving Vincent (SF Anytime och Itunes)

"Loving Vincent" ger en unik bild av Vincent Van Goghs konstnärskap, liv och död. Filmen är den första i sitt slag – den är nämligen världens första helt oljeanimerade film. Över 150 konstnärer har tillsammans sett till att återigen ge liv åt Vincent van Gogh.

EXTERN LÄNK:
Streama världens första oljeanimerade film här!

Get Out (Viaplay)

I årets mest omtalade skräckfilm får vi följa Chris; han är på väg att träffa sin flickväns föräldrar ute på deras lantställe för första gången. Han tror till en början att föräldrarnas tillmötesgående och nervösa sätt mest verka vara ett resultat av att de inte vet hur de ska hantera dotterns mörkhyade pojkvän. Men snart förvandlas helgen från ett stelt möte med föräldrarna till en fullkomlig mardröm.

EXTERN LÄNK:
Vågar du se årets skräckis? Streama "Get Out" här!

Mudbound (Netflix)

I detta drama får vi följa två stycken män kommer hem till Mississippi efter att ha varit soldater under andra världskriget. Väl hemma så möter de rasism och fördomar, samtidigt har männen svårt att anpassa sig till ett vanligt liv efter kriget.

EXTERN LÄNK:
Se "Mudbound" här!

The Killing of a Sacred Deer (SF Anytime och Itunes)

Steven jobbar som framgångsrik kirurg. Han har både fru och två barn. Men samtidigt har han en något udda vänskap med en 16-årig pojke vid namn Martin, som hälsar på Steven på sjukhuset, i hans hem, bjuder hem honom på middag. Man vet inte riktigt vad som döljer sig i den vänskapen, men känslan är att det inte bådar gott.

EXTERN LÄNK:
Streama "The Killing of a Sacred Deer " här!

Håll dig uppdaterad på allt nytt inom film och serier

tv.nu tipsar om det senaste inom film och serier i deras blogg från de största streamingkanalerna såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera.

EXTERN LÄNK

Hitta fler film- och serietips på bloggen här!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladets redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.
ARTIKELN HANDLAR OM

TV.nu