Annons

7 bästa funktionerna med Sonys nya telefon

SONY

Intelligent design, kraftfulla stereohögtalare och en OLED-skärm som levererar en detaljrikedom utöver det vanliga.

Här är den nya telefonen som tar underhållningen till en helt ny nivå.

Den 5 oktober intar Sonys nya smartphone Xperia XZ3 den svenska marknaden.

– Vårt nya flaggskepp Xperia XZ3 är inte bara vackert att titta på utan även fullmatat med Sonys avancerade ljud- och bildteknologi, vilket gör att du kan njuta av högkvalitativt innehåll precis som skaparna avsåg. Allt för att leverera en verkligt uppslukande underhållningsupplevelse i din hand, säger Hideyuki Furumi, vice VD, Global Sales and Marketing, Sony Mobile Communications, i ett pressmeddelande.

Här listar vi de sju bästa funktionerna med Sonys nya telefon.

1. OLED-skärmen

Xperia XZ3:s 6-tums QHD+ HDR OLED-skärm, som drivs av Sonys prisbelönta BRAVIA® OLED TV-teknologi, levererar djup svärta, hög kontrast och knivskarp skärpa med levande färger. Allt för att du ska kunna njuta maximalt av dina favoritfilmer, serier och videoklipp. En side sense-funktion med AI i skärmen ger dig snabb åtkomst till dina favoritappar så att du inte behöver leta efter dem.

Ett konsumenttest på olika ledande smartphoneskärmar som gjorts av det oberoende analysföretaget Strategy Analytics visar att Sonys Xperia XZ3 har den skarpaste skärmen bland världens ledande premium-smartphones. I ett så kallat ”blindtest” deltog 202 konsumenter som alla fick testa olika mobilskärmar av ledande varumärken. 70 procent av deltagarna ansåg att Xperia XZ3 hade den bästa skärmen vad gäller bland annat kontrast, skärpa och färgåtergivning.

EXTERN LÄNK:

Läs mer om den hyllade OLED-skärmen här

2. Dynamiskt vibrationssystem

Sonys dynamiska vibrationssystem är intelligent på så vis att det känner av vilken ljudinformation det rör sig om. Så oavsett om du tittar på film, din favorittv-serie eller en musikvideo så får du en unik underhållningsupplevelse – direkt i handen.

3. Intelligent motion eye-kamera

Vad sägs om en kamera som vet vilken bild du vill ta innan du vet det själv? AI-funktionen i nya Xperia XZ3 känner av när du håller upp telefonen horisontellt och vet att det är dags att förbereda sig på att ta en bild. På så vis missar du aldrig tillfället ett få en riktigt bra bild. Den intelligenta motion eye-kameran ger dig högkvalitativa bilder och videor som är svåra att hitta i någon annan smartphone. En skärmblixt gör det dessutom enklare att ta selfies i mörka miljöer. 

4. 4K HDR-filmsinspelning

Glöm det där med suddiga bakgrundsscener. Med 4K HDR-filminspelning fångar du verkligheten som den faktiskt ser ut – med skärpa och verklighetstrogna färger. Kameran är dessutom utrustad för att filma nattetid och spelar in superslowmotion med 960 bilder i sekunden i full HD.

EXTERN LÄNK:

Upptäck mer av den fantastiska kameran här

5. Tar musikupplevelsen till en helt ny nivå

Sonys programvara DSEE HX blåser nytt liv i musiken genom att subtila nyanser från originalinspelningen återskapas. På så vis upplever du din musik så som artisten vill att du ska uppleva den!

Kraftfulla stereohögtalare ger dig en känsla av att du är en del av musiken eller filmen.

6. Intelligent design

En smart, böjd och sömlös design gör att Xperia XZ3 ger en känsla av att telefonen är skapad just för dig. En sensor på baksidan hjälper dig att låsa upp telefonen utan att du behöver flytta handen.

Xperia XZ3 kommer i ett flertal olika härliga färger.

EXTERN LÄNK:

Läs mer om den smarta designen här

7. Långlivat batteri

Batteriet i Xperia XZ3 håller hela dagen även om du använder telefonen mycket. Tack vare systemet Smart Stamina kan energiförbrukningen kapas så att batteriet räcker längre.

Xperia XZ3 lanseras i de fyra färgerna Black, White Silver, Forest Green och Bordeaux Red.

Förutseende bildtagning i Motion Eye-kameran upptäcker automatiskt rörelser och börjar buffra bilder redan innan du trycker på slutarknappen.
X-Reality uppkonverterar TV-serier och filmer till HDR-nivå när du strmmar eller tittar på nedladdade filmer och serier.
Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladets redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.
ARTIKELN HANDLAR OM

Sony