Annons

En av Sveriges modernaste bilhallar öppnar i Malmö

Mobility Motors i Malmö har fått ett ordentligt ansiktslyft. Till helgen är det premiär för den nya anläggningen – som är ljus, fräsch och Sveriges modernaste Nissan-handlare.

– Det känns spännande att det äntligen är klart. Extra roligt är att vi är bland de första i Sverige som blir en del av Nissans nya koncept för återförsäljare . Vi kan nu verkligen erbjuda framtidens sätt att köpa bil, säger Martin Kaiser, nybilschef på Mobility Motors Malmö

I Nissans nya koncept ingår bland annat en 55-tums pekskärm, där man kan bygga bilen och direkt se hur valen av exempelvis fälgar eller utrustningsnivå påverkar bilens utseende.

– Det ger andra möjligheter och en annan känsla för bilen än när man väljer från en katalog.

Mikael Stokic, säljare

Den 16:e mars är det invigning av den nya hallen med festligheter under hela helgen. Förutom en chans att uppleva de renoverade lokalerna kan man också spana in en nykomling i hallen, nämligen Nissan Leaf.

– Sverigepremiären för Leaf var förra helgen men missade man den är det här ett bra tillfälle att spana in och provköra Nissans elbil – som har en räckvidd på uppemot 37 mil.

EXTERN LÄNK:

Läs mer om Mobility Motors här

Annons: Detta är ett annonsinnehåll från vår partner. Texten är alltså ej skriven av Aftonbladets redaktion.

Publisert:

Följ ämnen i artikeln