Annons

Så ska Anders Bagge gå ner 20 kilo till bröllopet

När vi gifter oss är det många av oss som drömmer om att vara i bra form. Så gäller även Anders Bagge som ska gifta sig med sin Johanna i augusti.

– Jag känner mig trött och orkeslös. Jag vill inte må så, inte i den här lyckliga tiden i mitt liv, säger Anders Bagge, ny ambassadör för ViktVäktarna.

Exakt hur många kilo tv-profilen och musikproducenten Anders Bagge vill gå ner till sitt bröllop är inte helt satt men någonstans runt 20 kilo är en dröm. Till sin hjälp har Anders Bagge tagit ViktVäktarna där en coach kommer att ge honom stöd och hjälp inför den stora dagen. Även den blivande frun Johanna Lind kommer att vara med och ge stöd.

När Anders Bagge inledde sin viktminskningsresa i februari 2018 stod vågen på 108,1 kilo. I augusti hoppas Bagge på att nå nittiostrecket.

– Nu handlar allt om att få hjälp till sunda vanor – varje dag, för gott. Jag ska äta bättre men också träna. Det blir en stor omställning men jag är väldigt taggad, säger Anders Bagge.

EXTERN LÄNK:

Gör som Anders Bagge – gå med i ViktVäktarna du också

Ska börja äta ”nollmat” i valfri mängd

Anders Bagge är ett stort fan av mat och matlagning. Under sin viktminskningsresa kommer han att fortsätta att njuta av god mat – men den här gången ska maten vara mer hälsosam och bestå av det som ViktVäktarna räknar som ”NollPointsmat” och som kan ätas i valfri mängd utan att väga och räkna. Kosten kommer att bestå av nyttiga kolhydrater, mycket frukt och grönt och proteiner från kyckling, ägg, fisk och skaldjur.

– Jag har gett mig tusan på att laga mat som smakar lika bra som den är hälsosam. Jag ligger och skrollar receptinspiration med mobilen hela kvällarna, det finns hur mycket som helst, säger Anders Bagge.

EXTERN LÄNK:

Vill du också äta smartare? Gå med i Viktväktarna – få 3 månader för 2

Följ Bagges viktresa i sociala medier

Det nya samarbetet med ViktVäktarna innebär att Anders Bagge delar med sig av sin viktresa i sociala medier.

– Jag ser det här som en jätteviktig möjlighet att inspirera fler att ta tag i sin hälsa. Det handlar inte om att banta utan om att förändra synen på hur vi lever; att faktiskt vilja må bra och göra det som krävs för att komma dit. Jag tror många fler än jag skulle behöva det, säger Anders Bagge.

Under hashtaggen #flexamedbagge kan följarna hänga med på Anders Bagges viktminskningsresa.

EXTERN LÄNK:

Nyfiken på ViktVäktarna? Läs mer här

Annons: Detta är ett annonsinnehåll från vår partner. Texten är alltså ej skriven av Aftonbladets redaktion.

Publisert:

Följ ämnen i artikeln