Annons

Hyllar tv-tjänsten: Bildkvaliteten är magisk

Publicerad:
Foto: Privat/Colourbox
Jakob Horn och hans familj uppskattar både utbudet och bildkvaliteten hos Canal Digital.

Går det verkligen att få en komplett tv-upplevelse med både perfekt bild och ljud? Jakob Horn har varit kund hos Canal Digital i åtta år – och han har inga planer på att byta distributör.

– Bildkvaliteten och ljudet är oslagbart, säger han.

Den tekniska utvecklingen går fort och de företag som inte anpassar sig riskerar att försvinna. Det gäller även tv-distributörer. En av aktörerna som ligger i framkant är Canal Digital.

– De är snabba på att uppdatera både utbudet och boxarna. Det är även enkelt att använda Canal Digital. Jag har inte behövt ringa deras support en enda gång sedan jag blev kund för åtta år sedan, säger Jakob Horn.

Egen satellit

Han berättar att Canal Digital passar hela familjen och lyfter bland annat fram utbudet, men även att de har tillgång till flera strömmar. En annan sak som har gjort att Jakob Horn är en trogen kund är bildkvaliteten.

– Canal Digital erbjuder tv direkt från en egen satellit och det är stor skillnad. Det är även riktigt bra ljud – och multimediaboxen integrerar bra med andra appar, säger han.

Canal Digital erbjuder alltid fri installation, vilket betyder att en installatör kommer hem till kunderna och ser till att utrustningen monteras och att allt fungerar. Deras kanalutbud har även nyligen gjorts om för att ge större valmöjligheter att skräddarsy sitt abonnemang beroende vad man är intresserad av.

– Det är även skönt att det går att strömma innehåll från flera enheter när man har barn. Canal Digital är inte heller beroende av internet. Om nätet skulle ligga nere kan vi fortfarande titta på tv, till exempel nyheterna, och hålla oss uppdaterade, säger Jakob Horn.

En fjärrkontroll

Håkan Jansson arbetar som butikschef på LJ Radio & TV i Tierp. Han hjälper regelbundet deras kunder att installera Canal Digital, men han är även en frälst användare sedan flera år tillbaka.

– Det är oerhört lite problem med tv via satellit och bildkvaliteten hos Canal Digital är magisk. Du har även en fjärrkontroll till allt; tv-kanalerna, ljudet och streamingtjänsterna, säger han och förklarar att du inte behöver vara tekniskt intresserad för att använda Canal Digital.

– Allt är väldigt pedagogiskt. Via streamingtjänsten går det även att se på tv när som helst, var som helst. Det är bra om man är ute med husvagnen eller i stugan.

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladets redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM