Titta, här är killpakten

Daniel Westling och prins Carl Philip stöttar varandra

Foto: Stella pictures
SUPERPOLARE Daniel Westling och Carl Philip har blivit goda vänner. De delar problem och glädje, som här under promenaden i slottsparken.
NÖJE

KÖPENHAMN. Daniel och Carl Philips vänskap är starkare än någonsin.

Nu hjälper de varandra med kriser och problem.

Att prins Carl Philip och Daniel Westling är nära kompisar blev tydligt i ­Köpenhamn i går.

Strax innan drottning Margrethes födelsedagsfest tog de en promenad vid Fredensborgs slott.

Daniel la armen om prinsen och de pratade förtroligt när de gick över borggården.

Daniel minglar med kungligheter, presidenter och filmstjärnor. Men inte helt problemfritt. Han är ännu inte bekväm och i går tog han rygg på Carl Philip under drottning Margrethes party.

Vill inte stå i centrum

Snart väntar årets största kungliga fest, bröllopet mellan Victoria och Daniel. Där tvingas han ta klivet ut i strålkastarljuset.

Carl Philip vet precis hur man för sig i de fina salongerna och ger sin blivande svåger tips och råd. Ingen av dem är särskilt road av att stå i centrum.

Hittade varandra

Men Daniel är också ett stöd för Carl Philip. Aftonbladets avslöjande om prinsens nya flickvän ­Sofia Hellqvist blev en världsnyhet. Det blev ­naturligt för Carl Philip att prata om kärleksrelationen med Daniel. Inte bara för att de är vänner utan också för att han är medie­tränad vid kommunikationsbyrån JKL.

De två hittade varandra snabbt när Victoria presenterade Daniel för familjen. Carl Philip och Daniel har många saker gemensamt. Båda älskar fotboll, träning, fotografering och gillar att vara i naturen.