Så blir deras liv efter brytningen

Foto: Lasse Allard
För Madeleine står nu jobb, vänner, och uteliv i New York i fokus medan Jonas Bergström letar ny lägenhet och ligger lågt i Stockholm.
NÖJE

ARBETE

Madeleine ska jobba för Childhood foundation – drottning Silvias stiftelse till förmån för utsatta barn. Prinsessan kommer att arbeta på kontoret på Manhattan och göra projektbesök.

Jonas jobbar kvar på Vinge advokatbyrå även om han nu tagit några dagar ledigt för att samla sig efter brytningen med Madeleine. ”Vi utgår från att han jobbar kvar hos oss”, säger Vinges kommunikationschef Boo Ehlin.

BOENDE

För att slippa närgånga fotografer bor Madeleine gärna hos sina vänner. Hon har tidigare bland annat fått använda fotomodellen Mini Andens lägenhet som ligger i West Village.

Jonas måste hitta en ny lägenhet, troligen blir det en ny bostad på Östermalm. Enligt uppgiftslämnare har han nu lånat en lägenhet av en vän i just den stadsdelen.

VÄNNERNA

Madeleine har ett stort nätverk i New York. Hon ses ofta tillsammans med bästa vännen Lovisa de Geer. Men hon umgås även med Aftonbladets modechef Sofi Fahrman och ishockeymålvakten Henrik Lundqvist.

Jonas har blivit nära vän med Daniel Westling de senaste åren och sågs nyligen äta middag på tu man hand på Teatergrillen. De lär fortsätta hålla kontakten, men Jonas kommer sannolikt att hålla en låg profil till en början.

RESTAURANGERNA

Prinsessan älskar att äta ute i New York. Favoritrestaurangen är The Cipriani. Men Madeleine går även gärna till The Standard Grill, Pastis och The Grotto. Hon har även synts på The Boathouse, mitt i Central Park.

NATTKLUBBARNA

Som nybliven prinsessingel väljer Madeleine uteställena som endast ett fåtal utvalda har tillträde till. När hon festar blir det ofta på vip-klubben Boom boom room eller den exklusiva medlemsklubben The Norwood.

HUNDEN ZORRO

Jack Russel-terriern är Madeleines ögonsten och Jonas har inga planer på att försöka få delad vårdnad om hunden. ”Det är Madeleines hund, han har aldrig haft någon del i den”, säger Aftonbladets hovreporter Jenny Alexandersson.

DANIELS SVENSEXA

Jonas var en självklar festdeltagare på svensexan, men lär nu att hålla sig undan. ”Det är inte lämpligt att han kommer även om de är goda vänner”, säger säger vett- och etikettexperten Agneta Uddenberg.

BRÖLLOPET

Jonas har fått en inbjudan men hans närvaro skulle ta fokus från Daniel och Victorias lycka. ”Det är självklart att han tackar nej”, Agneta Uddenberg.

VILLA PARKUDDEN

Det var dit, till villan på Djurgården, som Madeleine och Jonas skulle ha flyttat efter sitt bröllop. Men nu kommer de som redan hyr villan troligen att bo kvar. Någon renovering för Madeleine och Jonas skull har inte påbörjats.

ARTIKELN HANDLAR OM