Stjärnor i duett för Victoria och Daniel

Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson spelar in bröllopssingel

Foto: pernilla wahlman, lina boström einarsson
MÖTS I KÄRLEKSSÅNG Magnus Carlsson och Charlotte Perrelli är utvalda att framföra ”Mitt livs gemål” dedikerad kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.
NÖJE

Nu är sökandet över efter det perfekta paret att framföra en specialskriven låt till Victoria och Daniels bröllopsdag.

Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson släpper singeln i början på juni.

Listan över artister som anlitats för att hylla brudparet den 19 juni växer. Miss Li, Timoteij, Molly Sandén, Joacim Cans och Lill-Babs finns bland dem som är klara för att sjunga på byfesten i Ockelbo som hålls i brudparets ära. Takida kommer spela under bröllopsveckan i Stockholm och coverbandet Cotton club har redan sågats av musikkrönikör Markus Larsson som ett uselt val till bröllopsfesten. Nu har även Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson bokats upp. De kommer att att sjunga in en bröllopssingel till brudparets ära.

Kanske framförs live

Efter att tonsättarna Monica och Carl-Axel Dominique specialkomponerat sången ”Mitt livs gemål” började sökandet efter de perfekta artisterna att framföra den. Valet föll på schlagerveteranerna Perrelli/Carlsson och låten släpps i början av juni.

Det är inte klart om sången kommer att framföras live vid något tillfälle under den bröllopsvecka som hålls i Stockholm för att fira kronprinsessans bröllop.

ARTIKELN HANDLAR OM