Fick vin som räcker till 2035

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings fjärde lysningsmottagning har börjat

NÖJE

Med ett strålande humör vinkade Daniel Westling glatt inför dagens lysningsmottagning.

– Kungen och drottningen är också på plats, säger Aftonbladets Olivia Svenson.

Foto: Scanpix
LYSANDE Daniel Westling och kronprinsessan Victoria kan nu cykla på svarta cyklar, dricka vin till 2035 och resa bort. Presenterna var många och varierade under torsdagens lysningsmottagning. Bilden är från söndagens mottagning.

Lysningen i Slottskyrkan följdes av en lysningsmottagning under måndagen och två under tisdagen. Klockan 10 började gästerna anlända för torsdagens första mottagning. Finansmännen Marcus och Peter Wallenberg klev in på Drottningholm tillsammans men lämnade mottagningen en kort tid efteråt.

– Daniel Westling var på ett strålande humör och vinkade glatt. Kungen och drottningen är också här tillsammans med Victoria. Hon har uppsatt hår och en blå klänning som går till knäna, säger Olivia Svenson på plats på borggården.

Ockelbo på plats

Även presenterna har börjat droppa in. Paret har fått hjärtformade plantor och en resa från Strömma turist och sjöfart. Porslinstillverkaren Rörstrand har lämnat över sin present i form av delar ur deras officiella bröllopsserie.

– Victoria och Daniel blev väldigt glada. De ser fram emot att använda porslinet på middagar med familj och vänner, säger Christina Natt och Dag från Rörstrand till Olivia Svenson.

Cykelkungen Salvatore Grimaldi kom med en check på 100 000 kronor till bröllopsstiftelsen och två svarta Monarkcyklar till bröllopsparet. En herrmodell med ”Daniel” skrivet på och en dammodell med ”Victoria” på.

– De har lovat att de ska cykla på dem, säger Salvatore Grimaldi.

Årgångsviner

Från Företagarna kom styrelseordföranden Jan Carlzon med speciellt utvalda årgångsviner som kan drickas av brudparet var femte år fram till 2035. Varje vin är framtaget så det ska passa det aktuella året.

– Från pappersbröllop till silverbröllop, säger Jan Carlzon.

Ockelbos lokalpress är också på plats för att följa hembygdens son under den soliga och blåsiga dagen.