Dagens namn: Stella, Estelle
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Kungliga panelen

Varje lördag vässar Aftonbladets hovprofiler pennan i Kungliga panelen. Tillsammans med en gäst tycker de till om veckans rojalistiska snackisar.
Upprörda, glada eller överraskade – här är deras dom.

Frågor till panelen:

Jenny Alexandersson

Jenny
Alexandersson

Hovreporter

Robert Laul

Robert
Laul

Sportreporter

Karin Magnusson

Karin
Magnusson

Debattchef

Claudia Galli

Veckans gäst:
Claudia Galli, 31

Skådespelare

Daniels svensexa blev en övernattning i skärgården, sång med Carola och ­firande i coca-cola. Vad ger du svensexan för betyg? – Fem plus! Daniel älskar uppen­barligen schlager, läskeblask och motorbåtar. Det gör resten av kungafamiljen också så Daniels ­intåg i ­familjen kommer att gå som på räls. – Svensexa? Låter mer som ett innebandyläger med Missionskyrkan. Vad är nästa steg – att Runar viger dem? Kan inte bli mer än en skivstång av fem i betyg. – Förvånansvärt kristet upplägg. ­Anpassningen har uppenbarligen gått djupare än den slopade truckerkepsen. – Alltså, så där va? Jag tror att den får max en tvåa. De kunde väl ha gjort något mer farligt. Tanken är ju att man ska komma ihåg sin svensexa. Nej, jag efterfrågar något mer "hard core".
Victoria och Daniel har nu avbildats på frimärken och minnesmynt. Men bäst går vykorten på Madeleine och Jonas i souvenirbutikerna eftersom hovet slutat sälja dem. Vilket anser du har störst samlarvärde? – Bilderna på Madeleine och Jonas såklart. Deras separation är lika ­historisk som Victorias och ­Daniels bröllop. – Ha ha ha, det var lite roligt. Men störst samlarvärde får ­vykortet med Carl Philip, Sofia och jätteormen. – Madeleine och Jonas. Lätt. Det är som ett vykort från DDR. Eller som personsökaren och Buffaloskorna – en historisk parentes. – Spontant skulle jag säga frimärket. Både Madeleine och ­Jonas är så unga, det kommer rinna mycket vatten under de broarna ännu. Inte så att jag tror att Madeleine kommer ha en massa karlar men hon är lite mer rock’n’roll. Victoria och Daniel är ett ungt vackert par som nog kommer att hålla ihop.
Haga slott skyddas av staket, häckar och 60 övervakningskameror. Nödvändigt eller överdrivet? – Tyvärr är det nödvändigt. Victoria har galningar och stalkers efter sig och självklart måste hon och Daniel kunna känna sig trygga i sitt hem. – Nödvändigt. Vi måste tänka på rymningsrisken. – Att skydda sig med häckar låter ­lika säkert som att skydda sig med en gärdesgård eller med jättemånga sackosäckar. Klart de ska ha ade­kvat skydd. – Det är nog nödvändigt. Det finns så många knäppgökar i det här landet. Daniel och Victoria ska inte behöva leva i rädsla eller osäkerhet, tycker jag.

Håller du med panelen? Tyck till här nedanför!

SENASTE NYTT

Bröllopet

Visa fler
Om Aftonbladet